- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #10.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatları ne kadar canımE Elif_Eylul
Hindistancevizi unu
Keçiboynuzu unu
Ham kakao
Yulaf unu
Tarhana cipside geliyor ben tadını beğeniyorum çıtır çıtır
Seviyorsan dene derim kuzu ♡
Nohut unlu cipslerin içinde katkı maddesi olduğunu söylediler.
Geldiğinde inceleriz. Ona göre almak istersen al kuzu.
Normalde orjinallerinin tadi çok güzeldi.
Ballı lokumum öyle değil yaKuzu bence önce bi sakin ol kaç gün var regle yani stresle yasanmaz bebek varsa 9 ay nasıl duracaksın bilmiyorum
UnlarFiyatları ne kadar canım
Slm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim @Buralardutluuugdu liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inm
Hosgeldın tatlım bnde yenı katıldım gruba gerçekten samımı ve ıcten bı grubumuz var bnde 6aylık oğlum var emdırırıyorum 87 ile başladım bnde bır hafta oldu ınsallh hedefledıgımız kıloya gelırız emdırmek de kalorı yakıyor dıyorlar bklım ınsaalhSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim @Buralardutluuugdu liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Tabiki soyle canimRegl 5 gün var tatlım
Sağlık ocağı kan testinden bakiyormu acaba yada erkenmi
Pazartesi gideceğim ama rutin kontrollerim için sizce bu durumuda soylimmi
Tamam canim alirim kismetseE Elif_Eylul
Hindistancevizi unu
Keçiboynuzu unu
Ham kakao
Yulaf unu
Tarhana cipside geliyor ben tadını beğeniyorum çıtır çıtır
Seviyorsan dene derim kuzu ♡
Nohut unlu cipslerin içinde katkı maddesi olduğunu söylediler.
Geldiğinde inceleriz. Ona göre almak istersen al kuzu.
Normalde orjinallerinin tadi çok güzeldi.
Allah seni ne etmeye kıaz dediğin gibi sal boşver vajinismus hariç herhangibir saglik problemin yoksa neden olmasınBallı lokumum öyle değil ya
Rabbim hayirlisiyla nasip ediyorsa isterse bu ay olsunda
Şimdi korunun dedi ya ben ona taktım.
Sonra diyorumki ben bunu yendim psikolojik birseydi zaten
Daha neden korunim diyorum
Bende istiyorum.
Bilime tıpa kafa tutarım![]()
Aaa güzel fiyat insaAllah artmaz ben de alırımUnlar
11,90 yazmışlar kuzum
Salıya kadar değişmez sanırım
Bende senin gibi biri paylaşıyor o sayfadan takip ediyorum görüyorum
İdrar testi yaparsa oda güvenilir olurmu .Tabiki soyle canim
Tabiki orda zaten cikar cikmazsada kan verirsinİdrar testi yaparsa oda güvenilir olurmu .
İşte ths de baktircam kuzu sonra yönlendirirseAllah seni ne etmeye kıaz dediğin gibi sal boşver vajinismus hariç herhangibir saglik problemin yoksa neden olmasın
Aaa güzel fiyat insaAllah artmaz ben de alırım![]()
Ben sana bir dal uzatirdimEsmer bulgurdan pilav yapıcam salats yapicaktim yeşılligim kalmadi![]()
İnşallah canımKuzu ah biliyorum da işte
Eki Görüntüle 3014451
Tatlım bir kaç kilo vereyim şu mide göbek biraz küçüksün çalışacağım insaAllah![]()
Hoşbuldum canım sende hoşgeldin inşallah kilo veririz çünkü sağlığım bozulmaya başladı iyiden iyiyeHosgeldın tatlım bnde yenı katıldım gruba gerçekten samımı ve ıcten bı grubumuz var bnde 6aylık oğlum var emdırırıyorum 87 ile başladım bnde bır hafta oldu ınsallh hedefledıgımız kıloya gelırız emdırmek de kalorı yakıyor dıyorlar bklım ınsaalh
Gazman gibi dolaşırımPirt pirt yapiyor![]()
Aynnen martın 22 önde gorumcemın dugunu var bır hafta önce sözü vardı herkes cok kılo almışsın dedı bnde ıstesem verırım dedım bebekle cok aşır dediler dugune kadar azımlıyım verecem veremessın diyenler ıcınHoşbuldum canım sende hoşgeldin inşallah kilo veririz çünkü sağlığım bozulmaya başladı iyiden iyiye
Canım zorlanmadan baslayabilirsin ama menüsküs çok problem zorlama diziniNe olacak benim bu halim
Hı
Bu ay kendime yürüyüş ayakkabısı alim
15 dkyla yürümeye başlım
Sonra 30 dkyami çıkartim
M MissHayaLet kuzum
Nasil bir başlangıç yapsam sence