- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.041
Teşekkür ederim kaptanım yalnız bu mekik ve suat beni zorladı hiç alışık değilim yarın 50 yi nasıl yapacam bide kızlar daha önce yaptıysanız diye soruyorum 21 günde kaç cm inceltiyo bu programlarAfiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanım yalnız bu mekik ve suat beni zorladı hiç alışık değilim yarın 50 yi nasıl yapacam bide kızlar daha önce yaptıysanız diye soruyorum 21 günde kaç cm inceltiyo bu programlarAfiyet olsun canım
Allahta bizi naapmasinYaaa bende bugun yedim ya
Hic kötü hissetme canım bende yediklerini sayayım bide akşam belli olur bende daha neler yicem kim bilir ağzımı tutarım insallahKızlar günlük menü paylaşılmış ben kendimden utanıyorum o menüleri görünce
Yediklerime demek istemiştimHic kötü hissetme canım bende yediklerini sayayım bide akşam belli olur bende daha neler yicem kim bilir ağzımı tutarım insallah
50 senin için az benceTeşekkür ederim kaptanım yalnız bu mekik ve suat beni zorladı hiç alışık değilim yarın 50 yi nasıl yapacam bide kızlar daha önce yaptıysanız diye soruyorum 21 günde kaç cm inceltiyo bu programlar
Napmasin valla ya ofAllahta bizi naapmasin
30mekik 30squat canim zorlama ayaklarin pert olur,yarina yapamazsinKaç yapmalıyım yarın 50 yapmicakmiyiz bugün 30 u bile zor yaptım kaptanım ne diyorsun
Yapıcaz kismetse bitircez 21günüŞimdiden ben pert bu 21 günü tamamlicam ama kızımla birlikte yapıyoruz hemde zevkliymis
Yapıcaz kismetse bitircez 21günü
Evet canım annelere bırakıyorlar çocukları bizde ona göre yapalım artık napalimAynen öyle canım hep benimle olduğuna göre nasıl yetiştirirsem öyle olur
Oldu canım mekik squat programı attım sabah 21 gün yapicazE Elif_Eylul kızlar günlük spor programı belli olmadı mi
Ben 45 dk lesli yaptım
35 dk da tüm vücut egzersizi yapacam şimdi sonra beni unutun bugün Doğum günüm akşama menü beklemeyin
Sağol canımKolay gelsin canım
Sen birsin kaptan hangisini dersen bis varızMaşallah
Maçına baslaicam
1000 adım 100 puan olsunmu nedersiniz
1000 adim 1000 puanda olur
Yaaa ama bukadar olurmu ayıp
Sağol canımKolay gelsin canım ben de çıkacağım az sonra anneme gideceğiz
Maşallah canım afiyet olsun güzel menüMenümü yazıyorum
Sabah
yarım dilim ekmek
Bayağı bir patates kızartması
İki haşlanmış yumurta
Bal
Akşam
İki haşlanmış yumurta
Mercimek çorbası
Salata
Günü inşallah kapatmisimdir
Mekikle o suati da yaptım
6500 de adım atmışım
Paylaş canım paylaş ona göre sende yediklerime değişiklik yaparsınKızlar günlük menü paylaşılmış ben kendimden utanıyorum o menüleri görünce
Teşekkür ederim kaptanım yalnız bu mekik ve suat beni zorladı hiç alışık değilim yarın 50 yi nasıl yapacam bide kızlar daha önce yaptıysanız diye soruyorum 21 günde kaç cm inceltiyo bu programlar
Şimdiden ben pert bu 21 günü tamamlicam ama kızımla birlikte yapıyoruz hemde zevkliymis
Afiyet olsun kaptanBen menü vereyim kaçayım vurmayin
Sabah
Saat 10.001dilim ekmek,1dilim peynir,5zeytin
Öglen
15.00
1poğca,3kasik patates salatasi,2kasik lahana salatasi,1kase sutlac,1dilim tart
Aksam yok
Sağol canımEvet canım annelere bırakıyorlar çocukları bizde ona göre yapalım artık napalim
Oldu canım mekik squat programı attım sabah 21 gün yapicaz
Sağol canım
Sen birsin kaptan hangisini dersen bis varız
Sağol canım
Maşallah canım afiyet olsun güzel menü
Paylaş canım paylaş ona göre sende yediklerime değişiklik yaparsın
Afiyet olsun kaptan
Tamamdır kaptanımSağol canım
1000 puan olsun motive olsun istersen spor listesini yaparmisin
Afiyet olsun canımMenümü yazıyorum
Sabah
yarım dilim ekmek
Bayağı bir patates kızartması
İki haşlanmış yumurta
Bal
Akşam
İki haşlanmış yumurta
Mercimek çorbası
Salata
Günü inşallah kapatmisimdir
Mekikle o suati da yaptım
6500 de adım atmışım
Allah seni napmasin kaptanım ben yediklerimi saysam varya afiyet olsun canımBen menü vereyim kaçayım vurmayin
Sabah
Saat 10.001dilim ekmek,1dilim peynir,5zeytin
Öglen
15.00
1poğca,3kasik patates salatasi,2kasik lahana salatasi,1kase sutlac,1dilim tart
Aksam yok
Sağol canımAfiyet olsun canım
Allah seni napmasin kaptanım ben yediklerimi saysam varya afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım12 Şubat menü,
Sabah 5 çatal sucuklu yumurta,2 dilim ekmek,3 zeytin,2 bardak çay.
Ara ve akşam yemeği,
Eki Görüntüle 3005291
Şimdi iki bardak çay içip bir küçük pankek yedim
Su 2 litre olacak. E Elif_Eylul
Tesekkur ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Kendimi intihar ederim düzene girecekte ne zaman pazartesi oruç tutarım Allahtan bir manilik çıkmazsaSağol canım
Ne yedin yaz seni keserim heee
Afiyet olsun canım12 Şubat menü,
Sabah 5 çatal sucuklu yumurta,2 dilim ekmek,3 zeytin,2 bardak çay.
Ara ve akşam yemeği,
Eki Görüntüle 3005291
Şimdi iki bardak çay içip bir küçük pankek yedim
Su 2 litre olacak. E Elif_Eylul