Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
25 Şubat 2022 Menüm şu şekilde: E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta
5-6 zeytin
1 dilim peynir
1 kırmızı biber
2 çeri domates
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 bardak kefir
1 bardak kahve (az yağlı sütle şekersiz)

Akşam
3-4 kaşık kabak yemeği
1 orta boy haşlanmış patates
1 kase salata (yağsız)
1 bardak kefir

3 litre su

Spor: M MissHayaLet
30 squat
30 mekik
Bir de 30 dakika leslie

videoyu da aşağıya koyayım belki faydalanmak isteyen olur bu kadını seviyorum enerjisi çok güzel ama en güzel enerjiyi burada bulduğumu söylemem lazım. Tembel yığılmış kalmıştım çok iyi geldiniz kızlar çok teşekkürler çok kalp :

Belkidee hiç belli olmazz kuzu
Sen nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın yemekti çocuklardı falan kosturmaca geçiyor. Çocuk tam uyuyor bir zile basılıyor oda babası geldi diye ağlaya ağlaya kalkıyor,

İyiyim canım sen nasılsın yemekti çocuklardı falan kosturmaca geçiyor. Çocuk tam uyuyor bir zile basılıyor oda babası geldi diye ağlaya ağlaya kalkıyor,
Hahahaha sıpaaa özlüyolarda bide babalarıni napsınlarr yaa
Bende iyiyimm şükür pek keyfim yok sıkıldım neseki eşim erken gelcek bugün 15 dk sonra bi takılirım onla

Afiyet olsun canım
En sevdigim boosted

25 Şubat menü. Bugünkü menü 1000 kaloriyi geçmemiştir diye düşünüyorum daha sonra belki çay içerim 3 te yedim E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3014076

Cümleten afiyet olsun kızlar

Afiyet olsun canım menü ve spor harika
Menüye bak kral kral.. Afiyet olsun kilo olmasın canımcım
Çaktırma teşekkür ederim canım
Hahahaha sıpaaa özlüyolarda bide babalarıni napsınlarr yaa
Bende iyiyimm şükür pek keyfim yok sıkıldım neseki eşim erken gelcek bugün 15 dk sonra bi takılirım onla
Takıl kiz şimdi istedigin gibi

Hosgeldin canim
Ilk once kendini tanitirmisin
Yarin tartilip atarsan devam ederim dersen listeye eklerim
Şimdi de alabılırım ıstersen tabı devam edecem eklıyebılırsınız lısteye cok memnun olurum
Hoşgeldin Hacer hosbulduk da ben tam bılmıyorum burayı bana bıraz sıteyı anlatabılırmısınız sızınle bırlıkte devam etmek istiyorum ama pek anlamadım anlatırsanız sevınınırım

Allah razı olsun canım ücretsiz izin aldım evdeyim çocuklarla minik de 5 aylık oldu şükür ilk zamanlara göre daha iyi sayılır sen nasılsın iyi misin? Küçükler nasıl ?
Hayy masAllah
Olsun oda büyucek
Iyiyim bende canim iste devam kizlarla

Şimdi de alabılırım ıstersen tabı devam edecem eklıyebılırsınız lısteye cok memnun olurum
Simdi dogru çıkmaz tartin eger oruclu falansan olur
Ama burda devam etmek istiyorsan tabiki yarin tartilip yazarsan sevinirim baska yerede yazmissin oyuzden diyorum

Allah kolaylık versin canım az büyüsün rahatlayayım diyorum da her dönemin ayrı güzelliği ve zorluğu var zannedersem
Benimki 20yasinda kız o yaşa gelene kadar cok cektim ama sakindi gene,o bitti derken oglan ergenlige girdi halaa cekiyorum,kucuk kizlada simdi ugrasiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…