- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.841
Yok canım takmıyorum bebişim için sağlıklı şeyler tüketiyorumm
İyiyim canım sen nasılsınBelkidee hiç belli olmazz kuzu
Sen nasılsın
Menüye bak kral kral.. Afiyet olsun kilo olmasın canımcım25 Şubat menü. Bugünkü menü 1000 kaloriyi geçmemiştir diye düşünüyorum daha sonra belki çay içerim3 te yedim E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3014076
Hahahaha sıpaaa özlüyolarda bide babalarıni napsınlarr yaaİyiyim canım sen nasılsınyemekti çocuklardı falan kosturmaca geçiyor. Çocuk tam uyuyor bir zile basılıyor oda babası geldi diye ağlaya ağlaya kalkıyor,
Kaptanımız ne derse o. Grubun ruhuna aykırılık yokIlk buraya yazdi hosgeldin dedim cevap vermedi baska grupta devam edebilir
Afiyet olsun canım25 Şubat 2022 Menüm şu şekilde: E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta
5-6 zeytin
1 dilim peynir
1 kırmızı biber
2 çeri domates
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 bardak kefir
1 bardak kahve (az yağlı sütle şekersiz)
Akşam
3-4 kaşık kabak yemeği
1 orta boy haşlanmış patates
1 kase salata (yağsız)
1 bardak kefir
3 litre su
Spor: M MissHayaLet
30 squat
30 mekik
Bir de 30 dakika leslie
videoyu da aşağıya koyayım belki faydalanmak isteyen olur bu kadını seviyorum enerjisi çok güzel ama en güzel enerjiyi burada bulduğumu söylemem lazım. Tembel yığılmış kalmıştım çok iyi geldiniz kızlar çok teşekkürler çok kalp:
25şubat menü
Sabah
1bucuk dilim ekmek,2 h.yumurta,1dilim süzme peynir,5zeytin,maydanoz,az tahin
Turk kahvesi,3cikolat
Ogle
2haslama icli köfte,3dolma,1kase yogurt
1nescafe,3cikolat
Aksam
Kofte,salata,ayran
3litre su,
Ödülüm cikolata kalorisi 250
25 Şubat menü. Bugünkü menü 1000 kaloriyi geçmemiştir diye düşünüyorum daha sonra belki çay içerim3 te yedim E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3014076
Cümleten afiyet olsun kızlar25 Şubat 2022 Menüm şu şekilde: E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta
5-6 zeytin
1 dilim peynir
1 kırmızı biber
2 çeri domates
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 bardak kefir
Akşam
3-4 kaşık kabak yemeği
1 kase salata (yağsız)
1 bardak kefir
3 litre su
30 squat
30 mekik
Bir de 30 dakika leslie
videoyu da aşağıya koyayım belki faydalanmak isteyen olur bu kadını seviyorum enerjisi çok güzel ama en güzel enerjiyi burada bulduğumu söylemem lazım. Tembel yığılmış kalmıştım çok iyi geldiniz kızlar çok teşekkürler çok kalp:
Allah razı olsun canım ücretsiz izin aldım evdeyim çocuklarla minik de 5 aylık oldu şükür ilk zamanlara göre daha iyi sayılır sen nasılsın iyi misin? Küçükler nasıl ?Süpürge nasilsin bebe nasil
Sağ ol canım kaptanım.. Sizlere de afiyet olsunAfiyet olsun canım
En sevdigim boosted
Afiyet olsun canım menü ve spor harika25 Şubat 2022 Menüm şu şekilde: E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta
5-6 zeytin
1 dilim peynir
1 kırmızı biber
2 çeri domates
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 bardak kefir
Akşam
3-4 kaşık kabak yemeği
1 kase salata (yağsız)
1 bardak kefir
3 litre su
30 squat
30 mekik
Bir de 30 dakika leslie
ÇaktırmaMenüye bak kral kral.. Afiyet olsun kilo olmasın canımcım
Takıl kiz şimdi istedigin gibiHahahaha sıpaaa özlüyolarda bide babalarıni napsınlarr yaa
Bende iyiyimm şükür pek keyfim yok sıkıldım neseki eşim erken gelcek bugün 15 dk sonra bi takılirım onla
Sagol canimCümleten afiyet olsun kızlar
Şimdi de alabılırım ıstersen tabı devam edecem eklıyebılırsınız lısteye cok memnun olurumHosgeldin canim
Ilk once kendini tanitirmisin
Yarin tartilip atarsan devam ederim dersen listeye eklerim
Hoşgeldin Hacerhosbulduk da ben tam bılmıyorum burayı bana bıraz sıteyı anlatabılırmısınız sızınle bırlıkte devam etmek istiyorum ama pek anlamadım anlatırsanız sevınınırım
Hayy masAllahAllah razı olsun canım ücretsiz izin aldım evdeyim çocuklarla minik de 5 aylık oldu şükür ilk zamanlara göre daha iyi sayılır sen nasılsın iyi misin? Küçükler nasıl ?
Sagol canimSağ ol canım kaptanım.. Sizlere de afiyet olsun
Simdi dogru çıkmaz tartin eger oruclu falansan olurŞimdi de alabılırım ıstersen tabı devam edecem eklıyebılırsınız lısteye cok memnun olurum
Allah kolaylık versin canım az büyüsün rahatlayayım diyorum da her dönemin ayrı güzelliği ve zorluğu var zannedersemHayy masAllah
Olsun oda büyucek
Iyiyim bende canim iste devam kizlarla
Benimki 20yasinda kız o yaşa gelene kadar cok cektim ama sakindi gene,o bitti derken oglan ergenlige girdi halaa cekiyorum,kucuk kizlada simdi ugrasiyorumAllah kolaylık versin canım az büyüsün rahatlayayım diyorum da her dönemin ayrı güzelliği ve zorluğu var zannedersem
Ooo maşallah büyütmüşsün sen kuzum tabi ergenliğin de apayrı sorunları olmuştur elbetteBenimki 20yasinda kız o yaşa gelene kadar cok cektim ama sakindi gene,o bitti derken oglan ergenlige girdi halaa cekiyorum,kucuk kizlada simdi ugrasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?