- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.821
Hoscakal de bence gitti baska yereHoşgeldin Hacer
Spor yaptım azmin zaferi benim için büyük bir adım@Gozdem__
Sen nerelerdesin tatlım
Hoşgeldin Hacer zayıflamana destek oluruzDiyet arkadaşı olmak isteyen varsa bn de başladım Karatay dıyetıne hemde emzıren anneyım pazartesı başladım bnde 87ıle sımdı 84 oldum ıyı devam edıyorum yanıma arkadaş arıyorum sadece bırbırımıze motıve destek oluruz
Afiyet olsun canım ama erken yemissin acikirsin25 Şubat menü. Bugünkü menü 1000 kaloriyi geçmemiştir diye düşünüyorum daha sonra belki çay içerim3 te yedim E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3014076
Nebileyim kız diyet grubu olduğu için bide burdan epey beğeni geliyoda bakıyorum hangisini beğenmişEee ses etsene burdasin
Sil mesaji silHoşgeldin Hacer zayıflamana destek oluruz
Gitmemiştir be buralardadirHoscakal de bence gitti baska yeremotivasyonlu grup ariyomus
Aşk olsun sadece diyetmi konusuyoz bizNebileyim kız diyet grubu olduğu için bide burdan epey beğeni geliyoda bakıyorum hangisini beğenmiş
Hee baska yere yazmis canimGitmemiştir be buralardadir
hahahah hoşçakal hacer hahahhaHoscakal de bence gitti baska yeremotivasyonlu grup ariyomus
Çay içerim canım ya kocam geç gelecek onunla yeseydim saat 7 geçerdiAfiyet olsun canım ama erken yemissin acikirsin
Diyette değilumm ama düzenli beslenmemden vermişimdirr nisandan sonra zaten şişecezz artık çabucak alacaz kilolarıAşk olsun sadece diyetmi konusuyoz biz
Tabiki sen hamilesin bakmasanda olur
Ilk buraya yazdi hosgeldin dedim cevap vermedi baska grupta devam edebilirhahahah hoşçakal hacer hahahha
Herkes özgür kendi bilirIlk buraya yazdi hosgeldin dedim cevap vermedi baska grupta devam edebilir
Takma kiloyi sen sağlina bak canimDiyette değilumm ama düzenli beslenmemden vermişimdirr nisandan sonra zaten şişecezz artık çabucak alacaz kiloları
Kuzu öyle sartlama kendini belki çok kilo almazsinDiyette değilumm ama düzenli beslenmemden vermişimdirr nisandan sonra zaten şişecezz artık çabucak alacaz kiloları
Yok canım takmıyorum bebişim için sağlıklı şeyler tüketiyorummTakma kiloyi sen sağlina bak canim
Belkidee hiç belli olmazz kuzuKuzu öyle sartlama kendini belki çok kilo almazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?