- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #97.361
Değişiklik olur çocuklara sizeYa oğlan çok istiyor 1 aydır söylüyor bana kalsa gerek yok ama işte
Bizim sağ sol belli olmazki iş durumuna göre bakıcak ayarlayabilirse
Sen aldinmi lanTerletiyorda bi işe yarıyormu bilemem
Bnm sauna korsem var decatlondan almıştım göbek küçüldü sonra sarktıBunu da deneyek
Aman bea yol çamaşır dağ gözümdeDeğişiklik olur çocuklara size
Ocak çok uzun 5 ay oluyor bu kadar korkmasinlar ya hedef koyarken kendilerine guvensinler yaparım desinler.Bak 12 hafta demiş o da 3 ay demiş benim dedigim gibi Kasım 15 falan de hedefine
Olsun kücülsün spor yapariz sonraBnm sauna korsem var decatlondan almıştım göbek küçüldü sonra sarktı
Ya ne güzelSanırım Bizimde 24-25 Ağustos gibi bi atta planı olacak eşim bugün öyle dedi
Ya öyle oluyor canim orası ayrı da çocuklar sıkılıyorAman bea yol çamaşır dağ gözümde
Ben de kpss calıstıgım icin kolaylamak istiyorum bunun icinde sebzeleri yıkar kaldırırım kısında ıspanagın hepsini yıkar dograr öyle bekletirdim vakit oldukça yemeklerin hazırlıgını yapmaya calısKız çoğu zaman vakit kalmıyorki yada ben berceriksizim yetiştiremiyorum
Hangi aya çekeyim
Ay söyleyin ben bi odaklanayım iyice
Bilgi cok daha önce cok iyi kilolar verdim ben kısa sürelerde ama su anki stresimin yogunlugundan spor yaparken yalnızlıktan gitmiyor sıkıldıgım icin yürüyesim gelmiyor falan filan inter milanBak hele bak dediklerine bak
Bebeyle bilmiyorum nasıl olurYa öyle oluyor canim orası ayrı da çocuklar sıkılıyor
Tmm
77 suanda 10 kilo verse 67Ocak çok uzun 5 ay oluyor bu kadar korkmasinlar ya hedef koyarken kendilerine guvensinler yaparım desinler.
Katılıyorum yapabilirim derse yapar benceOcak çok uzun 5 ay oluyor bu kadar korkmasinlar ya hedef koyarken kendilerine guvensinler yaparım desinler.
Nolcak be herkes gidiyor seninkinden daha kucuklerle sen mi yapamican babası var abisi varBebeyle bilmiyorum nasıl olur
Kilolardan kormuyor üstüne yürüyorumOcak çok uzun 5 ay oluyor bu kadar korkmasinlar ya hedef koyarken kendilerine guvensinler yaparım desinler.
BakcezNolcak be herkes gidiyor seninkinden daha kucuklerle sen mi yapamican babası var abisi var
İşte bende diyorum ki neden uzatıyor süreyi ama kendine güvenmek lazım gerisi gelir77 suanda 10 kilo verse 67
Ayda 3kilo koysak kasim falan
Niye öyle diyon kız yine iyi kötü oyalar bence cok kucuk değil kiBakcezhee abi
Git gel sana da hedef koyarızAsıl bana hedef laxımbu sefer salkım saçak gidiyorum
Eski düzenim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?