- 17 Haziran 2015
- 4.570
- 9.140
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #95.881
Senin uyarından sonra hemen yürüyüş bandına zıpladımEeee ben günlük 5bin adım dedim yarindan itibaren basliyor
Teşekkür ederim canım sevindim senin adinaSenin uyarından sonra hemen yürüyüş bandına zıpladımTel 300 adım kaydetmiş. Ben de üzerine 45 dk da 5000 adım ekledim hemen. M MissHayaLet
Allah sizden razı olsun, sayenizde harekete geçtim. Keyfim de yerine geldi hem.
Günlük sporlar var güncelleme yaptımı ayşe bilmiyorum egerki yarin kilo bildirimini yapMasallah ne güzel kilolar verilmis. Peki günlük adim sayisi veya sporu var mi ? M MissHayaLet
Al iste istedigim üyelerden birisi dahasuspushanimcim normalde diyetisyene giderken de tartı korkusundan dikkat eden biriydim. Bu platformda mahçup olmamak adına kilo vermeye çalışıyorum. Sohbetlere pek katılamıyorum fakat tartı bildirme ve yediklerimi yazma sorumluluğu kesinlikle beni dizginliyor
Hep beraber sarılıp ağlayarak karnabahar kısırı yiyelimAl iste istedigim üyelerden birisi daha
TamamM MissHayaLet 5bin adimi atmayanları uyarirsın diger güne 10bin adim atarlar
AHahaHep beraber sarılıp ağlayarak karnabahar kısırı yiyelim
Şimdilik 5000 canımMasallah ne güzel kilolar verilmis. Peki günlük adim sayisi veya sporu var mi ? M MissHayaLet
Yok yapmadım yapan olmuyor diyeGünlük sporlar var güncelleme yaptımı ayşe bilmiyorum egerki yarin kilo bildirimini yap
Yarisma yapıyoruz kilona göre senide araya sıkıştırayim
Sende haklısinYok yapmadım yapan olmuyor diye
Aynen grup motivasyonu farkli oluyor.suspushanimcim normalde diyetisyene giderken de tartı korkusundan dikkat eden biriydim. Bu platformda mahçup olmamak adına kilo vermeye çalışıyorum. Sohbetlere pek katılamıyorum fakat tartı bildirme ve yediklerimi yazma sorumluluğu kesinlikle beni dizginliyor
Cok iyi aslinda ben de sabahlari kursa gidiyorum. Ama trenle gidiyorum. Yolumu uzatip yürüyebilirim.Ben sabah ve akşam işe gidip gelirken binmem gereken 3. Otobüse binmeyip yarımşar saat yürüyorum. Çıkarken çok olmasa da inerken merdiven kullanıyorum. Yanıma suyu sürahi ile almıyorum ki gün içinde su içeceğimde diğer koridora yürüyeyim diyegünlük adım hedefim 15bin genellikle geçiyorum. Basit değişimlerle yürüyüşümü arttırdım kesinlikle hem kondisyon hem kilo verme anlamında olumlu değişimler görüyorum
Evet yarin sabah tarti fotomu atarim.Günlük sporlar var güncelleme yaptımı ayşe bilmiyorum egerki yarin kilo bildirimini yap
Yarisma yapıyoruz kilona göre senide araya sıkıştırayim
Enson kactin canim bakmadim eski listelereCok iyi aslinda ben de sabahlari kursa gidiyorum. Ama trenle gidiyorum. Yolumu uzatip yürüyebilirim.
Evet yarin sabah tarti fotomu atarim.
Eskiyi bosverelim ablaEnson kactin canim bakmadim eski listelere
Neden kustu ki biseymi olduGece mesaisindeyim bebe bi kustu allahtan yerde örtü vardı
Kaşık maması yedireyim dedim su içti birden lak diye akşam üstü parka indirdim inşallah bişi olmadı banyo yaptırdım uyutuyorumNeden kustu ki biseymi oldu
Hasta mı çok mu yedi yoksaGece mesaisindeyim bebe bi kustu allahtan yerde örtü vardı
Suyu çok içti sanırımHasta mı çok mu yedi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?