• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün çok kötü beslendim. Normalde 2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde besleniyorum ama bugün biraz değişti. Dün geceden beri moralim bozuktu, uyuyamamıştım da biraz kendimi ekmek ve çikolataya verdim. Yürüyüş de yapamadım.
Kahvaltı Tost, çay, cokokrem
Öğlen Nohut yemegi, ekmek
Ara Karpuz, galeta (Ne alaka ben de bilmiyorum)
Akşam Bulgur pilavı, yoğurt
Bol karbonhidratlı bir gün oldu bugün. Çok yorgunum, erkenden yatıp uyumak istiyorum. 😑
Bugun cuma ödül kullanmişsın iste😏
Bugunden itibaren dikkat edersin sorun olmaz cumaya kadar
Afiyet olsun canım ❤

Oğlan biraz zorluyor ya dün çok ağlamış ama bugün daha iyiydi dedi babannesi
Alisacagiz napalım biraz düzeni bozuldu ben herşeyini saati saatine ayarliyordum uykusu yemeği ama KV benim gibi yapamıyor haliyle zorlanıyor 😒🙁
Yapma inşallah yavaş yavaş düzen oluşur 🤗

Masallah ne güzel kilolar verilmis. Peki günlük adim sayisi veya sporu var mi ? M MissHayaLet
Ben sabah ve akşam işe gidip gelirken binmem gereken 3. Otobüse binmeyip yarımşar saat yürüyorum. Çıkarken çok olmasa da inerken merdiven kullanıyorum. Yanıma suyu sürahi ile almıyorum ki gün içinde su içeceğimde diğer koridora yürüyeyim diye 😂 günlük adım hedefim 15bin genellikle geçiyorum. Basit değişimlerle yürüyüşümü arttırdım kesinlikle hem kondisyon hem kilo verme anlamında olumlu değişimler görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back