- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #95.861
M MissHayaLet 5bin adimi atmayanları uyarirsın diger güne 10bin adim atarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M MissHayaLet 5bin adimi atmayanları uyarirsın diger güne 10bin adim atarlar
Aayy cok güzel bulursanız mutlaka tadına bakın agzım sulandı okurken valaYandık kim bilir tadı ne kadar güzeldir
Bugun cuma ödül kullanmişsın isteBugün çok kötü beslendim. Normalde 2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde besleniyorum ama bugün biraz değişti. Dün geceden beri moralim bozuktu, uyuyamamıştım da biraz kendimi ekmek ve çikolataya verdim. Yürüyüş de yapamadım.
Kahvaltı Tost, çay, cokokrem
Öğlen Nohut yemegi, ekmek
Ara Karpuz, galeta (Ne alaka ben de bilmiyorum)
Akşam Bulgur pilavı, yoğurt
Bol karbonhidratlı bir gün oldu bugün. Çok yorgunum, erkenden yatıp uyumak istiyorum.
Neeeee
Eeee ben günlük 5bin adım dedim yarindan itibaren basliyor
Dışı hamurişi, içi çikolata ya da frambuaz gibi bi sosla dolu. :) pişinin içinde dolgu olanı. AramıZda kalsın da çok güzel K KlassklasikBerliner nedir bacım
Aranızdamı kalsın bütun kk de duyduDışı hamurişi, içi çikolata ya da frambuaz gibi bi sosla dolu. :) pişinin içinde dolgu olanı. AramıZda kalsın da çok güzel K Klassklasik
Vala hic yapmicagım birşey yapıp soguk suyla dus aldım cok sıcaktan cok yorulmus hissediyorumEeee ben günlük 5bin adım dedim yarindan itibaren basliyor
Tamam iste daha cok ter daha cok yağVala hic yapmicagım birşey yapıp soguk suyla dus aldım cok sıcaktan cok yorulmus hissediyorum
Simdiye kadar bu kadar terlemeyle 65 olmam lazımdıTamam iste daha cok ter daha cok yağ
Termal tayt alcam ben sende al birlikte giyekSimdiye kadar bu kadar terlemeyle 65 olmam lazımdı
Ama kaptancım ödül günümüzdüAranızdamı kalsın bütun kk de duydu
Evet zaten lafım yokki afiyet olsunAma kaptancım ödül günümüzdü
Toptan buharlasmayalım sonraTermal tayt alcam ben sende al birlikte giyek
Aayy cok güzel bulursanız mutlaka tadına bakın agzım sulandı okurken vala
Ne ben duydum ne sen söyledinDışı hamurişi, içi çikolata ya da frambuaz gibi bi sosla dolu. :) pişinin içinde dolgu olanı. AramıZda kalsın da çok güzel K Klassklasik
İyiyiz canım sen nasılsınHallooooo, nasilsiz?
Yapma inşallah yavaş yavaş düzen oluşurOğlan biraz zorluyor ya dün çok ağlamış ama bugün daha iyiydi dedi babannesi
Alisacagiz napalım biraz düzeni bozuldu ben herşeyini saati saatine ayarliyordum uykusu yemeği ama KV benim gibi yapamıyor haliyle zorlanıyor
Ben de iyiyim sükür , kursum tatile girdi. 2 hafta su 2 haftayi degerlendirmek istiyorum sizlerle.İyiyiz canım sen nasılsın
Ben sabah ve akşam işe gidip gelirken binmem gereken 3. Otobüse binmeyip yarımşar saat yürüyorum. Çıkarken çok olmasa da inerken merdiven kullanıyorum. Yanıma suyu sürahi ile almıyorum ki gün içinde su içeceğimde diğer koridora yürüyeyim diye günlük adım hedefim 15bin genellikle geçiyorum. Basit değişimlerle yürüyüşümü arttırdım kesinlikle hem kondisyon hem kilo verme anlamında olumlu değişimler görüyorumMasallah ne güzel kilolar verilmis. Peki günlük adim sayisi veya sporu var mi ? M MissHayaLet