Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler cano sende hiç fena değilsin en azından benim gibi 5 kilo attın yok bı artıya geçersem eyvah eyvah

Evet sonunda vücut direnişten çıktı
Bence daha da artiya gecme güzel gidiyor en azından sabit gel bari

Biz fındık fistik kuru üzum nohut fasulye kus uzümü koyuyoruz ceviz icinde karartiyor tartcinıda karanfilinde suyunu kaynatip döküyorum ben ustune ceviz tarcin ne koycaksam
Ben kuru uzum kuru kayısı nohut fasulye karanfilin suyunu elmayı bütün attım icine aldım sonra üstüne kus uzumu fındık tarcın hindistan cevizi döktüm
Kuru meyveleri de sıcak suda bekletip sarı su cıkıyor onu attırdım

Hee bende öyle yapiyorum hepsini az sıcak suda bekletip süzüyorum

Bence daha da artiya gecme güzel gidiyor en azından sabit gel bari
Benim şu nefsim söz dinlese biliyorsunuz ben söz dinleyen bir insanım onuda yiyim bunuda yiyim açık ucundan biraz daha derken derken hooop 5 kilo

Hee bende öyle yapiyorum hepsini az sıcak suda bekletip süzüyorum
Aynıymıs taktigimiz diğer türlü koyu rengi oluyor onu sey yapmıyorum
Ya üstüne nar ne cok yakısıyormus ama fotoğraf cekince onu anladım gözlerim renkli birşey aradı böyle üstünde

Aynıymıs taktigimiz diğer türlü koyu rengi oluyor onu sey yapmıyorum
Ya üstüne nar ne cok yakısıyormus ama fotoğraf cekince onu anladım gözlerim renkli birşey aradı böyle üstünde
Nar olmazsa olmazi zaten hem yerken cok guzel tad veriyor hemde ustunde rek katiyor
Ayy cok özendim simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…