- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.581
Bilemiyorumki suyuda çok içiyorum 3 litreyi buluyo yeşil çay falanda içiyorum yokHayirdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorumki suyuda çok içiyorum 3 litreyi buluyo yeşil çay falanda içiyorum yokHayirdır
Gecmis olsunAateçleniyorum gene şiştim çamaşırlarım oturmuş bütün
Lan sen nediyosun ben anlamiyorumBilemiyorumki suyuda çok içiyorum 3 litreyi buluyo yeşil çay falanda içiyorum yok
Sütkanımla donum sanki yapışmış yerleri acıyoGecmis olsun
Camasirlarin nereye oturmus
Ya sabır ya selamet ozaman evdesin sal gitsin esine söyle yağlasin seni iyi gelirSütkanımla donum sanki yapışmış yerleri acıyo
Böyke oluncada yorgun hissediyorum
Kaptanım ben menopoza gireli böyle sıkıntıları çok yaşıyorum vucudum çok su tutuyor atamıyorum üzerimdeki çamaşırlar oturmuş didim böyle olunca çok halsiz oluyorum bu haftada böyleyimLan sen nediyosun ben anlamiyorum
Oğlum küçük sıpa gibi yanımdan ayrılmıyoki emecek zaarYa sabır ya selamet ozaman evdesin sal gitsin esine söyle yağlasin seni iyi gelir
Eee kimse yok
Sen menopoza girdinmikiKaptanım ben menopoza gireli böyle sıkıntıları çok yaşıyorum vucudum çok su tutuyor atamıyorum üzerimdeki çamaşırlar oturmuş didim böyle olunca çok halsiz oluyorum bu haftada böyleyim
Bebemi uyutuyosun
YesBebemi uyutuyosun
Afiyet olsun canımIyi akşamlar canlar hiç ugrayamadim bugün buraya bi staj olayım var da o başladı bugün 1 ay kadar yoğun olacağım hemen menumu yazayım
Sabah menemen 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle patlıcan yemeği bi kase 2 dilim karpuz
Akşam 5 kaşık yesil fasulye cacık salata 1 dilim tb ekmeği
Su 2.5 lt
E Elif_Eylul
Kahve ictim dısarda dolnuay esliginde üşudüm iceriye girdimE Elif_Eylul sen naparsın bea
Hareket etmeye calıs ekstra yarım saat de olsa yürü meselaKaptanım ben menopoza gireli böyle sıkıntıları çok yaşıyorum vucudum çok su tutuyor atamıyorum üzerimdeki çamaşırlar oturmuş didim böyle olunca çok halsiz oluyorum bu haftada böyleyim
Ben gireöi çok oluyo erken menopoz 34 yaşında girdim kilo sorunumda öyle başladı zatiSen menopoza girdinmiki
Yaş ilerledikce daha neler görcez,bugun gittim geldim doktora halim kalmadi inan kızı gezdiriken bile gozlerim kapandi