• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lan sen nediyosun ben anlamiyorum
Kaptanım ben menopoza gireli böyle sıkıntıları çok yaşıyorum vucudum çok su tutuyor atamıyorum üzerimdeki çamaşırlar oturmuş didim böyle olunca çok halsiz oluyorum bu haftada böyleyim 😖

Kaptanım ben menopoza gireli böyle sıkıntıları çok yaşıyorum vucudum çok su tutuyor atamıyorum üzerimdeki çamaşırlar oturmuş didim böyle olunca çok halsiz oluyorum bu haftada böyleyim 😖
Sen menopoza girdinmiki🙄
Yaş ilerledikce daha neler görcez,bugun gittim geldim doktora halim kalmadi inan kızı gezdiriken bile gozlerim kapandi

Iyi akşamlar canlar hiç ugrayamadim bugün buraya bi staj olayım var da o başladı bugün 1 ay kadar yoğun olacağım hemen menumu yazayım
Sabah menemen 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle patlıcan yemeği bi kase 2 dilim karpuz
Akşam 5 kaşık yesil fasulye cacık salata 1 dilim tb ekmeği
Su 2.5 lt
E Elif_Eylul

Iyi akşamlar canlar hiç ugrayamadim bugün buraya bi staj olayım var da o başladı bugün 1 ay kadar yoğun olacağım hemen menumu yazayım
Sabah menemen 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle patlıcan yemeği bi kase 2 dilim karpuz
Akşam 5 kaşık yesil fasulye cacık salata 1 dilim tb ekmeği
Su 2.5 lt
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Hareket etmeye calıs ekstra yarım saat de olsa yürü mesela

Sen menopoza girdinmiki🙄
Yaş ilerledikce daha neler görcez,bugun gittim geldim doktora halim kalmadi inan kızı gezdiriken bile gozlerim kapandi
Ben gireöi çok oluyo erken menopoz 34 yaşında girdim kilo sorunumda öyle başladı zati😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back