Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş normalde kimse aşure yapmaz her sene ben yapar dağıtırım. Bu sene ben rejime başladım yapmadım tüm mahalle aşure yapıyor. 3 öğün aşure geliyor kapıya. Ben rejime başladımya
Bnmde hiç gelmez aşure saolsunlar

Bnmde hiç gelmez aşure saolsunlar
Ben çok severim yapıp dağıtmayı. Her cuma pişi, kurabiye veya poğaça gibi şeyler yapıp dağıtırım sitedeki çocuklara. Yada küçük kilitli poşetleri şekerleme çikolata gibi şeyler koyar süsler dağıtırım.Çok mutlu oluyorlar

Allah kabul etsin canim

Arkadaş normalde kimse aşure yapmaz her sene ben yapar dağıtırım. Bu sene ben rejime başladım yapmadım tüm mahalle aşure yapıyor. 3 öğün aşure geliyor kapıya. Ben rejime başladımya
Yemeeeeeee

Eklentiler

• Screenshot_20220809-155448_e-Nabz.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20220809-155437_e-Nabz.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 38
Bnde çok severimde bizim sitede çoğu çocuk almıyor anneleri izin vermiyor artık korkar oldum bişi dağıtmaya

Bnde çok severimde bizim sitede çoğu çocuk almıyor anneleri izin vermiyor artık korkar oldum bişi dağıtmaya

Haklılar aslında benim komşuların çoğu eşimi çocukluktan tanıyor o yüzden güveniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…