- 20 Temmuz 2022
- 1.736
- 9.410
- 88
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #94.041
TriodleriO ne oluyo
Bnmde hiç gelmez aşure saolsunlarArkadaş normalde kimse aşure yapmaz her sene ben yapar dağıtırım. Bu sene ben rejime başladım yapmadım tüm mahalle aşure yapıyor. 3 öğün aşure geliyor kapıya. Ben rejime başladımya
Ben çok severim yapıp dağıtmayı. Her cuma pişi, kurabiye veya poğaça gibi şeyler yapıp dağıtırım sitedeki çocuklara. Yada küçük kilitli poşetleri şekerleme çikolata gibi şeyler koyar süsler dağıtırım.Çok mutlu oluyorlarBnmde hiç gelmez aşure saolsunlar
Neguzel dinlen canimNöbetten geldiğim gibi uyumuşum yeni yeni kendime geliyorum hala çıkamadım yataktan
Allah kabul etsin canimBen çok severim yapıp dağıtmayı. Her cuma pişi, kurabiye veya poğaça gibi şeyler yapıp dağıtırım sitedeki çocuklara. Yada küçük kilitli poşetleri şekerleme çikolata gibi şeyler koyar süsler dağıtırım.Çok mutlu oluyorlar
YemeeeeeeeArkadaş normalde kimse aşure yapmaz her sene ben yapar dağıtırım. Bu sene ben rejime başladım yapmadım tüm mahalle aşure yapıyor. 3 öğün aşure geliyor kapıya. Ben rejime başladımya
Şöyle atayim sen nediceksinNe var ama
Bnde çok severimde bizim sitede çoğu çocuk almıyor anneleri izin vermiyor artık korkar oldum bişi dağıtmayaBen çok severim yapıp dağıtmayı. Her cuma pişi, kurabiye veya poğaça gibi şeyler yapıp dağıtırım sitedeki çocuklara. Yada küçük kilitli poşetleri şekerleme çikolata gibi şeyler koyar süsler dağıtırım.Çok mutlu oluyorlar
Fakirim fakirsin fakiriz
Tekliden at sen gene
NaptınKaptanim
Akşama toplu söyle böyle taksit taksit olmuyoreBu 25 dk daha eva yaz bakalım oraya cicim
Ben yaptim
Yaptım kız sükürKalk kalk
Bana mercimek eve tavukAkşama ne pişiriyonuz
Bnde çok severimde bizim sitede çoğu çocuk almıyor anneleri izin vermiyor artık korkar oldum bişi dağıtmaya
Yok kız ne sporu anam burdaM MissHayaLet spormu yapiyosun
Elim değdi ben değil bilmiyom
Uyumuşum yaa
İnşallah benimkinide yapmışlardırHerkes yemek yapmaya mı gitti
Düşmüş yaŞöyle atayim sen nediceksin
Nee gercektenmiYok kız ne sporu anam burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?