- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #93.581
Bence de daha mantıklı en azından herşeyi içindeYaa bide şöyle bisey seccade al astarini al iplerini al işle onlari sonra pikoya ver harcı bokunu geciyor,hazir daha mantikli
İyi geceler canım
Aynen valla napcaz bilmiyorumHic birşeye el süremez olduk
İpleri assırı pahalılanmısYaa bide şöyle bisey seccade al astarini al iplerini al işle onlari sonra pikoya ver harcı bokunu geciyor,hazir daha mantikli
Iyi gecelerİyi geceler kızlar gözlerim kapaniyor
Yaa iste bende isleyim dedim havlusunla takim amaİpleri assırı pahalılanmıshavlu da işlemişti annem seccadelere ek misafire cok güzel oluyordu bikac tane daha istedim dedi ipler cok pahalı yapabilirsem alırsın
Bir kısmını toplu alır bir kısmını da taksitle alırsınız olmadıAynen valla napcaz bilmiyorum
Kenarda parasi varmis elifin bide günden alcakmis diger ay onla mutfak aletlerini toptan alayim dedi
Valla ortada bisey yok yani bugune kadar çeyiz için almadimBir kısmını toplu alır bir kısmını da taksitle alırsınız olmadı
Bosver aman napalım simdi cok güzel hazır seyler de varYaa iste bende isleyim dedim havlusunla takim ama
Benim annemde nişan olana kadar hic birşey almamıstıValla ortada bisey yok yani bugune kadar çeyiz için almadim
Yavas yavas aliriz artik
Aynen öyle napalimBosver aman napalım simdi cok güzel hazır seyler de var
Iste bende oyle diyorum ufak ufak alinirsa elinin altinda olurBenim annemde nişan olana kadar hic birşey almamıstıama bir anda yüklenince de yüklü geliyor insana
Halledersiniz para olduktan sonrası kolay
Hem günden güne yeni birşey cıkıyor bundan sonrası alması daha iyi aklında kalmaz yeni cıkan birşey olursaIste bende oyle diyorum ufak ufak alinirsa elinin altinda olur
Nuttellayi almam artık tek başıma 650 grm yedim kaşıklaŞimdi pankekin hakkını yedirmem yapcan üç kat her kata Nutella fıstık ezmesi tahin pekmez dayican üstüne findiz ceviz dosucen hop mideye
Bişey yedin mi hakkını verecenDogru bak unutmusuz pardooonn
Hee ıslak kek üstüne cikolata koyman lazım dogruuuuu
Oofofofffff kac aydır nutella yemedim kokusu geldi burnuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?