- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.021
Neguzel iste annesiKıza yemek yediriyordum pardon çalışıyorumpırrrr yapıp üstüm başım yoğurt oldu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neguzel iste annesiKıza yemek yediriyordum pardon çalışıyorumpırrrr yapıp üstüm başım yoğurt oldu
![]()
Hee iyi ozamanYarın düşer
Normalde 3/4 yerdim de az yedimHayret çiğ börekte yenmiş halbuki azmı yedin acaba![]()
Tunaydin canımTünaydın![]()
NegüzelCanim kısır istedi![]()
Bende köfte aldim eylul istedi diyeCanım hiç bir şey yapmak istemiyor![]()
aksama yemeekk yookk
![]()
Hangi videosunu yapıyorsınuz leslieninYa dün eşimin arkadaşları geldi sporumu bitiremedim
Sabah sabah 30 dk leslie 10 dk göbek çalışdım
Akşama kadar artar inşallah![]()
Oohh afiyeet olsunBende köfte aldim eylul istedi diye
Suanda yogurt icine armut chia attim
TeşekkürlerOohh afiyeet olsun![]()
Şey Bnde mercimek köftesi yaptım canım tatlı çekinceCanim kısır istedi![]()
İyi yapmışsınız valla artık uçan kuşa 1000₺ gidiyorEve usta geldi arka sokaktan kapı açılcak,bahce tarafindan ne yaparsak görüyorlar bahcedekinler,enazindan arkadan acılirsa kim gelmis ne getirmişik görülmez,sanirim 5bini gecicek![]()
Afiyet olsunŞey Bnde mercimek köftesi yaptım canım tatlı çekince![]()
Olsun canım rahat edersinEve usta geldi arka sokaktan kapı açılcak,bahce tarafindan ne yaparsak görüyorlar bahcedekinler,enazindan arkadan acılirsa kim gelmis ne getirmişik görülmez,sanirim 5bini gecicek![]()
Paranın değeri yok kiEve usta geldi arka sokaktan kapı açılcak,bahce tarafindan ne yaparsak görüyorlar bahcedekinler,enazindan arkadan acılirsa kim gelmis ne getirmişik görülmez,sanirim 5bini gecicek![]()
Afiyet olsun canımŞey Bnde mercimek köftesi yaptım canım tatlı çekince![]()
İyi yapmışsınız valla artık uçan kuşa 1000₺ gidiyor![]()
Olsun canım rahat edersin
Valla 5bin olsa iyi kapisı bacası evin tadilati 50bini gecicek gibi duruyor bu seneParanın değeri yok ki![]()
Bu sene de hersey ates pahasıAfiyet olsun canım
Valla 5bin olsa iyi kapisı bacası evin tadilati 50bini gecicek gibi duruyor bu sene