- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim eşimin birden karnı ağrımaya başladı çok sancım var dedi ilk dayanırım vs dedi ama baktık olacak gibi değil çocukları annemle bıraktık ben görümcem eşim gittik hastaneye idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı çok az kum gördü bir de yoğun bir gaz sancısı varmış serum taktılar kendini iyi hissedince eve gönderdiler biziAaa cok gecmis olsun
Yavrucak üzülmustur tabi.esinin nesi varmis???aniden norm's ki?
Geçmiş olsun canım sorun varmi peki simdiDün büyük kızımın doğum günüydü çok istiyor diye çağırdık herkesi annemler vs de onları aldık eşim bir anda rahatsızlandı saat 1 e doğru acile gittik sıra bekle tahlil yaptır vs akşam 10.30 da eve geldik doğum günü de yalan oldu herkes gitti kızım üzüldü onun gönlü olsun diye bugün kendi aramızda doğum günü yaptık sadece pasta kestik yani ondan yedim çok ince bir dilim
Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyor ya
Afiyet olsun canım10:30 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Soda Türk kahvesi bir tane üstüme döküldü 1 de içtim
15:00 küçük salkım üzüm yoğurt 1 bitter çikolatalı gofret
17:30 6 köfte salata ayran
E Elif_Eylul
Sağol teyzesi scoter aldık gönlü oldu şu an için iyi abla karnım ağrıyor dedi ama gitti yine de işeGeçmiş olsun canım sorun varmi peki simdi
Kuzunun dogum günü kutlu olsun
Geçmiş olsun canım
SaolasınAfiyet olsun canım
Sabahtan beri ev temizliyom yemek yapiyom çamaşır yıka kurut utule yapiyom daha yeni oturdum bı arada çarşıya kadar gittim geldim coookk sıcakIyiyim sen napiyosun
Sıcakmı gene
Sıcaktan olecem tükendim yav
Günaydınn
Günaydın
Günaydındıdndın
Pişcen sen az kaldı
Günaydın
Günaydın
Alıp Kutuyla içeyim ben o zaman
Eline sağlık canım
Kaptanım vallaha daha yeni oturdum kosturmaktan bı hal oldum kardeşim askere gidecek yarın da yemeğe alacam annemleri bı telaş var ki deme gitsin
Gecmiş olsun canımDün büyük kızımın doğum günüydü çok istiyor diye çağırdık herkesi annemler vs de onları aldık eşim bir anda rahatsızlandı saat 1 e doğru acile gittik sıra bekle tahlil yaptır vs akşam 10.30 da eve geldik doğum günü de yalan oldu herkes gitti kızım üzüldü onun gönlü olsun diye bugün kendi aramızda doğum günü yaptık sadece pasta kestik yani ondan yedim çok ince bir dilim
Geçmiş olsun canımSağol canım benim eşimin birden karnı ağrımaya başladı çok sancım var dedi ilk dayanırım vs dedi ama baktık olacak gibi değil çocukları annemle bıraktık ben görümcem eşim gittik hastaneye idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı çok az kum gördü bir de yoğun bir gaz sancısı varmış serum taktılar kendini iyi hissedince eve gönderdiler bizi
Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin insaAllahKaptanım vallaha daha yeni oturdum kosturmaktan bı hal oldum kardeşim askere gidecek yarın da yemeğe alacam annemleri bı telaş var ki deme gitsin
Bisey olmaz üstüne saýip yazarsinKızım saatimi sifirlamis kaptanım saat 3 gibi 7000 kusur adimdaydim napim şimdi ben
DinlenPertim çıktı yaa bu nedir güya hafta sonu tatil n... h tatil
Dinlen
Amin kaptanım insallah rabbim tüm askerimizi polisimizi jandarmamizi hepsini korusun kollasin kızımın doğum günü 15 Ağustos ama biz 14 agustos pazar günü yapicaz oğlumda 8 Ağustos da doğmuştu onunkini de 14 üne kutlicaz inşallah öyle yapacam kaptanım bugün spor da yapamadım kızRabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin insaAllah
Kızın dogum günü nezaman
Bisey olmaz üstüne saýip yazarsin
Foton süper yorgun aplaPertim çıktı yaa bu nedir güya hafta sonu tatil n... h tatil
Afiyet olsun canımSelam
13. 00 2 tane yumurtadan peynirli omlet
Biraz ezine peyniri biraz süzme peynir
Domates salatalık 1 tane çiçek ekmeğin kabuğu (1 lokma bike yok)
Akşam geç kaldım 19.30
Taze fasulye bir tabakta bulgulu kabak yemeği
2 çatal süzme yoğurt
Ara 16.00 kayısı ayıkladım bşrazda yemiş bulunuyorum
14.00 2 3 parça karpuz
E Elif_Eylul