Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa cok gecmis olsun 😒
Yavrucak üzülmustur tabi.esinin nesi varmis???aniden norm's ki?
Sağol canım benim eşimin birden karnı ağrımaya başladı çok sancım var dedi ilk dayanırım vs dedi ama baktık olacak gibi değil çocukları annemle bıraktık ben görümcem eşim gittik hastaneye idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı çok az kum gördü bir de yoğun bir gaz sancısı varmış serum taktılar kendini iyi hissedince eve gönderdiler bizi

Dün büyük kızımın doğum günüydü çok istiyor diye çağırdık herkesi annemler vs de onları aldık eşim bir anda rahatsızlandı saat 1 e doğru acile gittik sıra bekle tahlil yaptır vs akşam 10.30 da eve geldik doğum günü de yalan oldu herkes gitti kızım üzüldü onun gönlü olsun diye bugün kendi aramızda doğum günü yaptık sadece pasta kestik yani ondan yedim çok ince bir dilim🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun canım 😑sorun varmi peki simdi
Kuzunun dogum günü kutlu olsun 🥰

Başım ağrıyor ya😩
Geçmiş olsun canım

10:30 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Soda Türk kahvesi bir tane üstüme döküldü 1 de içtim
15:00 küçük salkım üzüm yoğurt 1 bitter çikolatalı gofret 😞
17:30 6 köfte salata ayran
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Dün büyük kızımın doğum günüydü çok istiyor diye çağırdık herkesi annemler vs de onları aldık eşim bir anda rahatsızlandı saat 1 e doğru acile gittik sıra bekle tahlil yaptır vs akşam 10.30 da eve geldik doğum günü de yalan oldu herkes gitti kızım üzüldü onun gönlü olsun diye bugün kendi aramızda doğum günü yaptık sadece pasta kestik yani ondan yedim çok ince bir dilim🤦🏻‍♀️
Gecmiş olsun canım 😔

Sağol canım benim eşimin birden karnı ağrımaya başladı çok sancım var dedi ilk dayanırım vs dedi ama baktık olacak gibi değil çocukları annemle bıraktık ben görümcem eşim gittik hastaneye idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı çok az kum gördü bir de yoğun bir gaz sancısı varmış serum taktılar kendini iyi hissedince eve gönderdiler bizi
Geçmiş olsun canım ❤️

Kaptanım vallaha daha yeni oturdum kosturmaktan bı hal oldum kardeşim askere gidecek yarın da yemeğe alacam annemleri bı telaş var ki deme gitsin
Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin insaAllah 🥰
Kızın dogum günü nezaman
Kızım saatimi sifirlamis kaptanım saat 3 gibi 7000 kusur adimdaydim napim şimdi ben 😭
Bisey olmaz üstüne saýip yazarsin

Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin insaAllah 🥰
Kızın dogum günü nezaman

Bisey olmaz üstüne saýip yazarsin
Amin kaptanım insallah rabbim tüm askerimizi polisimizi jandarmamizi hepsini korusun kollasin 🙏 kızımın doğum günü 15 Ağustos ama biz 14 agustos pazar günü yapicaz oğlumda 8 Ağustos da doğmuştu onunkini de 14 üne kutlicaz inşallah 🙏 öyle yapacam kaptanım bugün spor da yapamadım kız 🥴

Selam 👋
13. 00 2 tane yumurtadan peynirli omlet
Biraz ezine peyniri biraz süzme peynir
Domates salatalık 1 tane çiçek ekmeğin kabuğu (1 lokma bike yok)
Akşam geç kaldım 19.30
Taze fasulye bir tabakta bulgulu kabak yemeği
2 çatal süzme yoğurt
Ara 16.00 kayısı ayıkladım bşrazda yemiş bulunuyorum🫣
14.00 2 3 parça karpuz
E Elif_Eylul

Selam 👋
13. 00 2 tane yumurtadan peynirli omlet
Biraz ezine peyniri biraz süzme peynir
Domates salatalık 1 tane çiçek ekmeğin kabuğu (1 lokma bike yok)
Akşam geç kaldım 19.30
Taze fasulye bir tabakta bulgulu kabak yemeği
2 çatal süzme yoğurt
Ara 16.00 kayısı ayıkladım bşrazda yemiş bulunuyorum🫣
14.00 2 3 parça karpuz
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X