Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Elif_Eylul
20220805_093427.jpg

Sucuklu kuru fasulye bulgur pilavı salata ayran
Akşamada kebap ziyafetimiz var 🤤
Öğlen yemiycem akşam ekmeksiz kebaptan yiycem🫣
Ooo güzel menü severim sucuklu kuruyu 🥰
Yemegini öglende ye bence sacmalama
Kebapta et degilmi😑

95.2 sanırim degilmi artılarinin çogunu atmışsin🥰
Nededi sen onu söyle
Evet 95.2
Kilo verip yağdan artış oluyor 😭😭sanırım stres ve uykusuzluk etkiliyor diyor çünkü adet zamanım değil
Bu hafta protein beslenmesi olacak meyve karbonhidrat yok 🙅‍♀️
Bakalım bu hafta nasıl olcak

Evet 95.2
Kilo verip yağdan artış oluyor 😭😭sanırım stres ve uykusuzluk etkiliyor diyor çünkü adet zamanım değil
Bu hafta protein beslenmesi olacak meyve karbonhidrat yok 🙅‍♀️
Bakalım bu hafta nasıl olcak
Yağdan artışın sebebi cikolatalar falanmi yada arada ağzimıza attıklarımızmı🙃
Neyse haftaya daha guzel olur 94 gelir🥰
Cocuklar kucuk olunca malesef uyku duzeni yok stres çok

Hafta sonunu kaçamaksız çıkarsam haftaya güzel başlarım inşallah o kadar koşuşturmaya çok az gitti çok sinir oluyorum 😞
Sabah simit yedin ekmek yemeyerek devam et canım,öglen tabak degil kaseye kurufasulye koy yanina 3 4 kasik bulgur ve ayran yada salata
Aksamina bol salata ve kebap yiyebilirsin
Bu kacamak sayilmaz

Neyse moral bozmak yok haftaya misafir kabul etmiycem zaten hafta içi eziyet oluyor bende biryere gitmeyi düşünmüyorum bakalım diğer cumaya istediğim sonucu alabilecekmiyim 🙄
K Klassklasik senin misafirleriniz bitmiyor zaten MaşaAllah 😐

Sabah simit yedin ekmek yemeyerek devam et canım,öglen tabak degil kaseye kurufasulye koy yanina 3 4 kasik bulgur ve ayran yada salata
Aksamina bol salata ve kebap yiyebilirsin
Bu kacamak sayilmaz
Tmm dır kaptanım ben kaptan sözü dinlerim🤣🤣🤣🤣🥰

Misafir severim ama hafta içi kaldıramıyorum artık birde iki aydır annemin ve kardeşimin sıkıntıları vardı tam bir eziyet oldu
Canim calisan insansin hafta sonu 1gun kabul et,ben calisirken hic kabul etmezdim zaten kendine insanin hayri olmuyor yorgunluktan birak kim neder düşuncesini,cok kisiyi hayatimdan cikardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X