Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.281
Annemle komşularla 8 e kadar parkta oturduk yiğenim gitmek istemeyince eve çıktıkAhh bu analar
Benimkide kalcakti sanırim ben düğün var dedim laf arasinda gitti
En çok kilo kim alıyorsa o yiyordurCocuklar mı yiyor sen mi
Sen haklısın canım bu işin 3 5 olmaz bakan bakarBenimkide 8 e kadar parkta oturduk yiğenim gitmek istemeyince eve çıktık
Eşim iş konusunu açtı konuşurken 3 ay çocuklara baksaydın sevilay canlılardır kredi çekip ev alırdık dedi
Annemde 3 ay deseniz bakardım sevilay öyle bişey demedi dedi ay bakıyorsan bak bide üste çıkmak için beni mahcup düşürdü
Eşimde beni suçladı
Bende bakmak istese bakar bunun 3 ayı 5 ayımı var dedim ne alaka yani bide kendini savunmak için yalan konuşuyor annem
Keşke eve çıkmadan gitselerdi dün bir garip oldum annemin saçmalıklarından
Geleni eşime şikayet ediyor ya herşeyi anlatmak zorundamısın niye anlatıyorsun herşeyi
Eşim ilerde onun gelini böyleymiş ben niye iyi davranalım der el oğlu annem çok cahil hareket ediyor bazen
Nasil sinir bozucu bir durum annen zaten cins,esinde ona uyuyorBenimkide 8 e kadar parkta oturduk yiğenim gitmek istemeyince eve çıktık
Eşim iş konusunu açtı konuşurken 3 ay çocuklara baksaydın sevilay canlılardır kredi çekip ev alırdık dedi
Annemde 3 ay deseniz bakardım sevilay öyle bişey demedi dedi ay bakıyorsan bak bide üste çıkmak için beni mahcup düşürdü
Eşimde beni suçladı
Bende bakmak istese bakar bunun 3 ayı 5 ayımı var dedim ne alaka yani bide kendini savunmak için yalan konuşuyor annem
Keşke eve çıkmadan gitselerdi dün bir garip oldum annemin saçmalıklarından
Geleni eşime şikayet ediyor ya herşeyi anlatmak zorundamısın niye anlatıyorsun herşeyi
Eşim ilerde onun gelini böyleymiş ben niye iyi davranalım der el oğlu annem çok cahil hareket ediyor bazen
Hehee beklersin yaparlarBen böyle kanepemle aşk yaşarken 3-5-8 harfliler mutfakta benim için yemek yaparlarml acaba
Nereye döndüYolda yürürken esime saydırıyordum ayagım döndü
Kız niye saydırıyonYolda yürürken esime saydırıyordum ayagım döndü
Ay yan döndü nereye dönecekNereye döndü
3harfliler geldi sandimAy yan döndü nereye dönecekdaha da sinir oldum
El fatihaYÜzü kıbleyeay tövbe
Sinir oldum sinir ediyordum onu da mesajlardaKız niye saydırıyonbirşey olmadıya
Bi kedi gördüm sankiDemi sanki Bnde bişi gördüm sonra gitmiş bi ara halüsinasyon mu dedim
Yarin için hazır mısınız
Daha çok yusuf yusuf diyorEyvah eyvah diyorsun yani
Valla hepsinden bıktım çocukları alıp kaçacam ellerindenNasil sinir bozucu bir durum annen zaten cins,esinde ona uyuyor
Yani bide üste çıkmaya çalışıyor bakamam de bariSen haklısın canım bu işin 3 5 olmaz bakan bakar
Telikmi döndü ne olduAy yan döndü nereye dönecekdaha da sinir oldum