Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam 🦵 öbür ayak havada gözükmüyor 😂😂
Öyle değil böyle durcan
read-book-study.gif

Açlık piskolojik aslında ac değilken bile yiyebiliriz sonra devamı geliyor kötü alışkanlıkları bırakmak lazım en güzeli saat 18 den sonra bisey yememek uyku saatine kadar dayandiktan sonra gerisi geliyor uyu uyan güne daha ince başla çünkü uykuda yediklerimi sindirmek için vücut çalışıyor uyumadan saatler önce yemek yemeyi birakmak gerek
Çalışma saatlerim nedeniyle akşam yemeği yersem saat 20.00de evde olduğumdan hazırlayıp yemek benim için kasvetli oluyor. Onun yerine yaklaşık 1 haftadır günde tek öğün yiyorum. Zaman kısıtlaması olduğu için de ihtiyacım olan kaloriyi tek öğünde almaya çalışıyorum. Tartıdaki sonuçlar inanılmaz

Çalışma saatlerim nedeniyle akşam yemeği yersem saat 20.00de evde olduğumdan hazırlayıp yemek benim için kasvetli oluyor. Onun yerine yaklaşık 1 haftadır günde tek öğün yiyorum. Zaman kısıtlaması olduğu için de ihtiyacım olan kaloriyi tek öğünde almaya çalışıyorum. Tartıdaki sonuçlar inanılmaz
Tek öğün şahane yapa bilene 1 hafta yapmışdım güzel sonuç elde etmişdim . Sahi ben. Nekadar vermişdim o hafta E Elif_Eylul ?? 🧐

Evet bende 1 haftadır tek öğün yiyorum hamur ekmek pilav makarna hariç süper gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X