Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar napiyonuz kizlar hayat nasıl ev işleri bittimi ben topluyorum cocuk dağıtıyor sizde durumlar nasıl bide spora başlayalı pek olmadı ama acayip şekilde bacaklarım agriyor
İlk hafta spor zorlar bırakma vücut alışır 3 hafta da

Selamlar napiyonuz kizlar hayat nasıl ev işleri bittimi ben topluyorum cocuk dağıtıyor sizde durumlar nasıl bide spora başlayalı pek olmadı ama acayip şekilde bacaklarım agriyor
Selam canim kahvaltı yapiyorum
Alışır bacakların 1haftaya kadar

Naptında güme gitti diyet
Valla sorsan hep dikkat ettim kaptanım ama sıkıntı var sanirim çünkü kendimi kilo almış hissediyorum bugün yeniden sıkıya giriyorum cumaya ne çıkar bilmiyorum ne çıkarsa bahtima diyorum

Valla sorsan hep dikkat ettim kaptanım ama sıkıntı var sanirim çünkü kendimi kilo almış hissediyorum bugün yeniden sıkıya giriyorum cumaya ne çıkar bilmiyorum ne çıkarsa bahtima diyorum
Verdigini aldinmiki neguzel 69 geliyordu,ama ne yedigini bilmiyoruz tabikide,üzülürum egerki artı çıkarsan
Cumaya bildirim yapıcakmısin

Verdigini aldinmiki neguzel 69 geliyordu,ama ne yedigini bilmiyoruz tabikide,üzülürum egerki artı çıkarsan
Cumaya bildirim yapıcakmısin
Cumaya internet bulursam yapicam tabikide bildirim verdiğimi çok aldığımı düşünmüyorum en son 70 idim ama ne oldum bilmem vallaha tartiya çıkmaya korkuyorum yarın sabaha çıkarım netim 24 saatlik ya yarın sabah erkene yetişir atarım cumayada Allah kerim su ayın 6 su bı gelseydi günde iki kere menü haftanın yedi günü tartı paylaşıp arayı kapaticam kaptanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…