- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.701
İlk hafta spor zorlar bırakma vücut alışır 3 hafta daSelamlar napiyonuz kizlar hayat nasıl ev işleri bittimi ben topluyorum cocuk dağıtıyor sizde durumlar nasıl bide spora başlayalı pek olmadı ama acayip şekilde bacaklarım agriyor
Selam canim kahvaltı yapiyorumSelamlar napiyonuz kizlar hayat nasıl ev işleri bittimi ben topluyorum cocuk dağıtıyor sizde durumlar nasıl bide spora başlayalı pek olmadı ama acayip şekilde bacaklarım agriyor
Evet arada bende bağlantı gidiyorSite sorunlu şuanda
Birakmicam pes etmek yok arada fit vücut paylaşalım motivasyon olsunİlk hafta spor zorlar bırakma vücut alışır 3 hafta da
Afiyet bal şeker olsunSelam canim kahvaltı yapiyorum
Alışır bacakların 1haftaya kadar
Olur canım sporlu sporsuz vücut atarz belki spor yapmayanlar yaparBirakmicam pes etmek yok arada fit vücut paylaşalım motivasyon olsun
Teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun
Bence iyi fikir ben spora başlamadan bedenimi çektim bi 5 6 ay sonra önce sonra yapmayı düşünüyorumOlur canım sporlu sporsuz vücut atarz belki spor yapmayanlar yapar
valla diyete ihtiyacım yokkaramel Latte diyetemi baslican geldin
Öyle olunca daha da motive olursun.Bence iyi fikir ben spora başlamadan bedenimi çektim bi 5 6 ay sonra önce sonra yapmayı düşünüyorum
Bence de yokvalla diyete ihtiyacım yok
Sabitim 55 te hemde yiyerekBence de yok
MaşaAllah de kıçını ısırvalla diyete ihtiyacım yok
Hahah maşallah maşallahMaşaAllah de kıçını ısır
Rabbim sağlık versin canim hep öyle kalHahah maşallah maşallah
Valla sorsan hep dikkat ettim kaptanım ama sıkıntı var sanirim çünkü kendimi kilo almış hissediyorum bugün yeniden sıkıya giriyorum cumaya ne çıkar bilmiyorumNaptında güme gitti diyet
Verdigini aldinmiki neguzel 69 geliyordu,ama ne yedigini bilmiyoruz tabikide,üzülürum egerki artı çıkarsanValla sorsan hep dikkat ettim kaptanım ama sıkıntı var sanirim çünkü kendimi kilo almış hissediyorum bugün yeniden sıkıya giriyorum cumaya ne çıkar bilmiyorumne çıkarsa bahtima diyorum
Cumaya internet bulursam yapicam tabikide bildirimVerdigini aldinmiki neguzel 69 geliyordu,ama ne yedigini bilmiyoruz tabikide,üzülürum egerki artı çıkarsan
Cumaya bildirim yapıcakmısin