- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.481
Burdayıım, dünü telafi etmek için şimdi çıkıp yürümeye başlıyoruum
Allah seni midemi bulandırdın
NapcaktıkAğzı olan konuşuyor
Sebze yapsana canım tavada sotele kabak mesela yanına yogurt olur salata olurKızlar ya ben akşama ne yiyecegimi bilmiyom akıl verin nolur ama granola ve yulaf demeyin çok yedim bu ara
Sebze yap evde ne varsa salata yoğurt cacıkKızlar ya ben akşama ne yiyecegimi bilmiyom akıl verin nolur ama granola ve yulaf demeyin çok yedim bu ara
Çocuklarla markete gitmek ölüm gibi kızSebze yapsana canım tavada sotele kabak mesela yanına yogurt olur salata olur
Ne var evdeÇocuklarla markete gitmek ölüm gibi kız
Cacık olur bak marulum da var hem yanına bulgur pilav diyecem de linç yerim diye korkuyomSebze yap evde ne varsa salata yoğurt cacık
Bulgurdan uzak duralımCacık olur bak marulum da var hem yanına bulgur pilav diyecem de linç yerim diye korkuyom
Adım bulgurcuya çıktı bacım istesem de yiyememBulgurdan uzak duralım
Sandiviçe kaçma derim salata yap tavuklu falan deminde ddediğim gidibi cacık yap yanına ayran falan karnını şişirecek şeylerAdım bulgurcuya çıktı bacım istesem de yiyemembı akıl diyo sandviç yap ye
Tonbalikli salata mi yapsamSandiviçe kaçma derim salata yap tavuklu falan deminde ddediğim gidibi cacık yap yanına ayran falan karnını şişirecek şeyler
Bak o olurTonbalikli salata mi yapsam
Kocam beye soyleyim de gelirken alsinBak o olur