- 16 Aralık 2019
- 20.919
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.100
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #9.001
Kanıma girme . 1 hafta aç gwzdim bi günde geri toplayamamSabah olsunda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanıma girme . 1 hafta aç gwzdim bi günde geri toplayamamSabah olsunda![]()
Aferim kız azme bak maşallahKanıma girme . 1 hafta aç gwzdim bi günde geri toplayamam
Yok yok yeme bende bakma dilimde var en fazla cikolata falan yerimKanıma girme . 1 hafta aç gwzdim bi günde geri toplayamam
Ana bizim dolap dolu abur cuburlarlaYok yok yeme bende bakma dilimde var en fazla cikolata falan yerim
Neden canim kimse sana oyle bisey demiyor lutfen alinma1 hafta susuyorum o zaman![]()
Aferim kız azme bak maşallah![]()
Ana evinde ne kadar aç kalabilirsem o kadar işteYok yok yeme bende bakma dilimde var en fazla cikolata falan yerim
Bende aldimda yersem pazartesi toplayamiyorumAna bizim dolap dolu abur cuburlarla![]()
Herif bana inat çikilata gazoz halley falan almış gelmiş . Zalımın oğluAna bizim dolap dolu abur cuburlarla![]()
1 haftadan beri dolaptalar daha birşey yemedim yarınki duruma bakayım heleBende aldimda yersem pazartesi toplayamiyorum
Onlar öyle yapar canım diyetteyim deyince akşama künefe getireyim yok dürüm yiyelim bezdimHerif bana inat çikilata gazoz halley falan almış gelmiş . Zalımın oğlu
Tartıyı görelim iştah kaçsın geriİnat ettim yemedim içmedim![]()
Aynen çoook merak ediyomTartıyı görelim iştah kaçsın geri![]()
Ulan nasıl karıyımkendi aktif topiğim var ben burda geyikteyim
![]()
İnşallah gitmiştir 300 500Tartıyı görelim iştah kaçsın geri![]()
Atmayasınız beni geridevam devam
![]()
Yok kız kilo gitmiştir ne 300/500İnşallah gitmiştir 300 500![]()
Kız niye atalım aşk olsun masallahin var her yere yetiyonAtmayasınız beni geridaha bi de ordan buraya üye getiriyom
İnşallahYok kız kilo gitmiştir ne 300/500![]()
Kız niye atalım aşk olsun masallahin var her yere yetiyon![]()