- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.061
Hafta ortasi dicektim ben ona,eylul park istiyor çay demle ziraata gidelim sabahtan diye uçmuş sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta ortasi dicektim ben ona,eylul park istiyor çay demle ziraata gidelim sabahtan diye uçmuş sana
sporaNeye katilamican
Yaaa hilal
Tamam sen katılma
SporaNeye katilamican
Kimse katılmıyor bende liste yapmayim bariTamam sen katılma
Aman beni karıştırmaHafta ortasi dicektim ben ona,eylul park istiyor çay demle ziraata gidelim sabahtan diye uçmuş sana
Dur bende yapcam sabırsızlanmaKimse katılmıyor bende liste yapmayim bari
Belkide gitmemAman beni karıştırma
Sanırım spor listesinde başka bir Özlem var , kullanıcı adım hatalı olabilir mi ???Yatmayın hayde bakalım
Susak kardesim baskasını etiketlemisSanırım spor listesinde başka bir Özlem var , kullanıcı adım hatalı olabilir mi ???
Şükür iyi döndüm döndüm durdumE Elif_Eylul ağız tadıyla yakmak nasip olsun
@kittenlove bizim bile beyinler yandı isimlerle
G Gokyuzu_kadar annaciğin nasıl oldu sen eski formuna dönmüşsün
Egzersizler 1 saat mi canımİyi akşamlar hanımlar bugün ilk menumu paylasicam tek öğün yemek yiyorum yargısız infaz yapmayın
E Elif_Eylul Salata(kıvırcık,domates,havuç,mısır,zeytin)
(Acılı tavuk sote ve patates püresi az yağlı ve az tuzlu ) ikisi 1 porsiyon 1 bardak ayran 2 dilim küçük boy kavun
9 bardak su 2 kupa yesil cay
M MissHayaLet
Sabah 10.00 30 dk bisiklet
13.00 da ücretsiz fitnes uygulamasından karin ve tüm vücut egzersizi +20 mekik +sinav
Pelvik hareketi 100 tekrar
saat 18.00 den sonra bisey yemiyorum.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar bugün ilk menumu paylasicam tek öğün yemek yiyorum yargısız infaz yapmayın
E Elif_Eylul Salata(kıvırcık,domates,havuç,mısır,zeytin)
(Acılı tavuk sote ve patates püresi az yağlı ve az tuzlu ) ikisi 1 porsiyon 1 bardak ayran 2 dilim küçük boy kavun
9 bardak su 2 kupa yesil cay
M MissHayaLet
Sabah 10.00 30 dk bisiklet
13.00 da ücretsiz fitnes uygulamasından karin ve tüm vücut egzersizi +20 mekik +sinav
Pelvik hareketi 100 tekrar
saat 18.00 den sonra bisey yemiyorum.
Herkes yemek yiyor sanırım ortalıkta kimsecikler yok
SokaktaNereyesunuz
Yemek yedim mutfağı topladım çayın demlenmesini bekliyorumNereyesunuz
Yaaa hilal
Tamam sen katılma