- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.041
Aman boşverBizde gittik acab tatilmiydiolan ayseyle bana oldu bir bok anlamadik 4gun burnumuzdan geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman boşverBizde gittik acab tatilmiydiolan ayseyle bana oldu bir bok anlamadik 4gun burnumuzdan geldi
Aaaa nereye karpuz kescez dahaGideyim de pilav ve cacık yapayım
Olsun ben onu da gitmedimBizde gittik acab tatilmiydiolan ayseyle bana oldu bir bok anlamadik 4gun burnumuzdan geldi
Bu sicakta bok var yeminleAnam kalacak galiba
Kız bı tarafım cikiyo yeminle tikandim kaldimCanını sıkma verirsin bende aynı durumdayım gitmiyor
Olmadı akşamları çıkıp yürürüm başka çarem kalmadiOzaman spor şart
Eşin cocuga baksa sende biraz kendine vakit ayirsanOlmadı akşamları çıkıp yürürüm başka çarem kalmadi
Ay çok sevindim yeminle1/5 Ağustos spor listesi
Thread 'Yedengele zayıfla spor listesi ' Yedengele zayıfla spor listesi spor sayfasının ilk sayfasına yuklenmistir.
Herkese kolay gelsin diyorum
Hepinizin katılmasını bekliyorum
Pandora27
@BitterCikilata
@Klassklasik
@tulay283300
@badem000
@Mavi_Karanfil
M Mavi Menekse
Migrenben
@Yorgun98
C _CikiLeta
@vienna
@English_teacherrr
@ozlmbysl
@Aamine
@aminebusra
@Kahkullu
Abla bahane buluyo diceksin şimdi bana ama kız dişleri çıkmaya başladığından beri kimseye gitmiyo babada duran kız durmuyo krize giriyo belimde hal kalmadı istiyo ki sürekli kucakta tasym lavaboya bile giderken yanımda oldum bittim ama laftan anlamiyoEşin cocuga baksa sende biraz kendine vakit ayirsan
Neyse sen atlat şu diş muhabbetini kışa anca rahatlarsin dicem ozamanda yürücek falanAbla bahane buluyo diceksin şimdi bana ama kız dişleri çıkmaya başladığından beri kimseye gitmiyo babada duran kız durmuyo krize giriyo belimde hal kalmadı istiyo ki sürekli kucakta tasym lavaboya bile giderken yanımda oldum bittim ama laftan anlamiyo
Şimdi bile yürümeye kalkiyo durmuyo ki bugün kucağımdan indirdim diye yere attı kendini yüzü oyuncağa geldi bı bagirik da ordan attı sustur Allah susturabilirsenNeyse sen atlat şu diş muhabbetini kışa anca rahatlarsin dicem ozamanda yürücek falan
Bu sicakta bok var yeminle
Seni gördüm
36 yaşında
1. 59 boy
92 kilo
Evli
İki çocuk
İkiside 4 yaşında
Ev hanımı
Hedef kilom 80
Sağlık sorunu değilde
Kilodan rahatsız olma
Kilo alma nedenim doğumdan sonra
hosgeldiniz aramizaAdım halime 23 yaşındayım evliyim çocuğum var şuan çalışmıyorum iki bayram arası aldığım kilolar için diyete başladım bugün 4 günüm internette biseylar ararken kadınlar kulübü gördüm bende bi gireyim dedim
ben simdilik katilamicam1/5 Ağustos spor listesi
Thread 'Yedengele zayıfla spor listesi ' Yedengele zayıfla spor listesi spor sayfasının ilk sayfasına yuklenmistir.
Herkese kolay gelsin diyorum
Hepinizin katılmasını bekliyorum
Pandora27
@BitterCikilata
@Klassklasik
@tulay283300
@badem000
@Mavi_Karanfil
M Mavi Menekse
Migrenben
@Yorgun98
C _CikiLeta