- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.721
Geçmiş olsunIyi akşamlar kaptanim bugün memlekete geldim acilen annem rahatsizlanmis bide üstüne kardeşim hastaneye yatmış biraz kötü bir hafta olacak benim için. Haftaya kadar izin alabilir miyim acaba E Elif_Eylul
Geçmiş olsunIyi akşamlar kaptanim bugün memlekete geldim acilen annem rahatsizlanmis bide üstüne kardeşim hastaneye yatmış biraz kötü bir hafta olacak benim için. Haftaya kadar izin alabilir miyim acaba E Elif_Eylul
Sagol canım annem daha iyi de kardeşimin kalbinde bir sorun olmus bakalım inşallah duzelecekGeçmiş olsun
Önemli bişeyleri yok inşallah
Kaç tane parol içti canım bişey yemiyor ki çorba yaptım içine limon sıktım içerse tâbi,Parol ağrısını keser belki bide C vitamini ver canım
İçi yanıyordur soğuk şeyler içtikçe rahatlar ama işte bu sefer daha kötü olabilir enfeksiyonda olabilir dr gitse ama
Erkekler hep böyle sonra biz uğraşıyoruz
Yemezse daha kötü olacakKaç tane parol içti canım bişey yemiyor ki çorba yaptım içine limon sıktım içerse tâbi,
Aynen öyle gitmiyorlar hastaneye
İnşallah canım ya mahvoldu bir gündeYemezse daha kötü olacakinşallah çabucak atlatır canım
Afiyet olsun canım31 temmuz menü
10.30 yarım ekmekten küçük karışık tost,1 sb meyve suyu,1 kaşık tahin pekmez
14.20 yarım haşhaşlı tahinli kömbe,1 kızarmış tavuk göğsü,salata
Ara,1 muz
17.30 1 kâse kırmızı mercimek çorbası
Su 3 lt olur
E Elif_Eylul
Gecmis olsun canimIyi akşamlar kaptanim bugün memlekete geldim acilen annem rahatsizlanmis bide üstüne kardeşim hastaneye yatmış biraz kötü bir hafta olacak benim için. Haftaya kadar izin alabilir miyim acaba E Elif_Eylul
Pazartesi ve cuma gunleri eskisi gibiHaftalık mı yapıyorsunuz kilo bildirimi cuma zayıflama yarışmaları vardı onun gibi mi
Iyi aksamlar canim toparlanip baslarsin nezaman istiyorsanHerkese iyi akşamlar ,
Pek giremedim bu ara hastalıktan sonra motive olamadım tekrar yedikçe yiyorum
Menüleri yazayım dicem ama baya yedim ya ötü örnek olur iskenderinden tatlısına dolu 2 gündür
Iyi akşamlar kaptanim bugün memlekete geldim acilen annem rahatsizlanmis bide üstüne kardeşim hastaneye yatmış biraz kötü bir hafta olacak benim için. Haftaya kadar izin alabilir miyim acaba E Elif_Eylul
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bir an önceSagol canım annem daha iyi de kardeşimin kalbinde bir sorun olmus bakalım inşallah duzelecek
Olsun nöbetde durayım dedimde uykum geldiManyak daha 300 mesaj var
Bende yoruldum ya hadi gidip uyuyalimOlsun nöbetde durayım dedimde uykum geldi
Tatli rüyalarİyi geceler
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Tatli rüyalar