- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.321
Kötü espri yapcaktım vazgeçtimDısarda incecik hilal var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü espri yapcaktım vazgeçtimDısarda incecik hilal var
Oturmasanmı?Biraz iş yapayim dedim oturunca midem bulandı
Hava da serin olsa biraz keskeDısarda incecik hilal var
Ay bugün çok fena sıcak varHava da serin olsa biraz keske
Ya zaten esime midem bulanıyor diyorum gülüyor yarına hazırlığını yap denize gidelim diyor bir oturup bi kalkıyorumOturmasanmı?
Eve gittiniz mi nasılsınDısarda incecik hilal var
Aayy hemdee nasıl kız bildigin sıpsıp terledim ben sokAy bugün çok fena sıcak var
Yaa ne güzel bizde gitmek istedik bugün hava güzel diye cumartesi pazar fazla kalabalık oluyor gitmedik kaldı oturma kalk oturunca mide isyan ediyorYa zaten esime midem bulanıyor diyorum gülüyor yarına hazırlığını yap denize gidelim diyor bir oturup bi kalkıyorum
Aayy hemdee nasıl kız bildigin sıpsıp terledim ben sok
Evet de işte baska vakit yok ki cumartesi pazar anca tam deniz havası iyi ısınmıstır bu sıcaklara diye düşünüyorumYaa ne güzel bizde gitmek istedik bugün hava güzel diye cumartesi pazar fazla kalabalık oluyor gitmedik kaldı oturma kalk oturunca mide isyan ediyor
Ya evet şimdi çok güzeldir Ya biz geçen gün gitdik hava öyle sıcaktıki öyle durgunduki yaorak bile kıpırdamlyordu biz denize vardık rüzgar çıktı denize girmek bi tarafa orda duramadık soğuktan titriyordukEvet de işte baska vakit yok ki cumartesi pazar anca tam deniz havası iyi ısınmıstır bu sıcaklara diye düşünüyorum
AboooBoğazım ağrımaya başladı burnumun içide yanıyor hayırlı olsun
Aayy ne sans kız burda her zaman ruzgar var alıskınız biz ondan sıcak üflüyor ruzgarı bileYa evet şimdi çok güzeldir Ya biz geçen gün gitdik hava öyle sıcaktıki öyle durgunduki yaorak bile kıpırdamlyordu biz denize vardık rüzgar çıktı denize girmek bi tarafa orda duramadık soğuktan titriyorduk
Aboki ne aboo deminden gülüyom
Niye kızAboki ne aboo deminden gülüyom
Şanski ne şans yaa bizdede denizin sakin halimi hiç görmedim. Ama titremeyi ilk defa gördümAayy ne sans kız burda her zaman ruzgar var alıskınız biz ondan sıcak üflüyor ruzgarı bile
Ne bilem hepimiz dökülüyoz baksanaNiye kız
Sabah erkenden cok durgun oluyor kız oyle deneyin birdeŞanski ne şans yaa bizdede denizin sakin halimi hiç görmedim. Ama titremeyi ilk defa gördüm