- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.301
Yaaa çok geçmiş olsunHastanedeyiz oğlanla serum takcaklar simdi kız kaldı babasinla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok geçmiş olsunHastanedeyiz oğlanla serum takcaklar simdi kız kaldı babasinla
Bende öyleyim işteBenim gözüm aç karnım değil![]()
Geçmiş olsun yaHastanedeyiz oğlanla serum takcaklar simdi kız kaldı babasinla
Yaa gecmiş olsun iyi olur inşallah sen nasılsın sende görünseydin![]()
Yaaa çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim kızlarBende öyleyim işte
Geçmiş olsun ya![]()
Afiyet olsun canım30 temmuz menü
11.40 1 haşlanmış yumurta,3 dilim salam,1 küçük peynir,2 kaşık koyun yoğurdu,bir parça kek
14.20 sade kırmızı dana eti,4 kaşık bulgur,salata
17.30 yarım ekmekten küçük karışık tost,1,5 sb meyve suyu
2,5 3 lt olur su
E Elif_Eylul
Afiyet olsunKahvaltı 1 kase yulaf 4 dilim karpuz ara kahve öğlen 1 dilim mozaik ara 1 salatalık akşam 1 kase pirpirim çorbası 4 litre su 1 litrw dukan
D u t
Nasıl oldunuz?Tesekkur ederim kızlarserum taktilar oglanla bana simdi eve donuyoruz
Ayaklarim ve kollarim bitkin,gozlerim gormuyorNasıl oldunuz?
Oğlan yokmu yanında varla yok arasındamı odaOtobus duragini kacirdim telefona bakarken![]()
Onu yolladim ben eczane aradimOğlan yokmu yanında varla yok arasındamı oda![]()
Kız iyileşdimi? Gece yatıp uyusan toparlanırdın hiçolmassa.Onu yolladim ben eczane aradim
Ama bende varla yok arasindayim![]()
Kizda bisey yok suand ishal ve kusma var deyip serum takiyorlar 800 tl gecirdilerKız iyileşdimi? Gece yatıp uyusan toparlanırdın hiçolmassa.
Sicaktan kavruldu benim kızım cok huysuz gündüzSıcak evet canim![]()
Sağlık olsun ne diyelimKizda bisey yok suand ishal ve kusma var deyip serum takiyorlar 800 tl gecirdiler
İyiyseniz iyi olmusTesekkur ederim kızlarserum taktilar oglanla bana simdi eve donuyoruz