- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.301
Yaaa çok geçmiş olsunHastanedeyiz oğlanla serum takcaklar simdi kız kaldı babasinla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok geçmiş olsunHastanedeyiz oğlanla serum takcaklar simdi kız kaldı babasinla
Bende öyleyim işteBenim gözüm aç karnım değil
Geçmiş olsun yaHastanedeyiz oğlanla serum takcaklar simdi kız kaldı babasinla
Yaa gecmiş olsun iyi olur inşallah sen nasılsın sende görünseydin
Yaaa çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim kızlar serum taktilar oglanla bana simdi eve donuyoruzBende öyleyim işte
Geçmiş olsun ya
Afiyet olsun canım30 temmuz menü
11.40 1 haşlanmış yumurta,3 dilim salam,1 küçük peynir,2 kaşık koyun yoğurdu,bir parça kek
14.20 sade kırmızı dana eti,4 kaşık bulgur,salata
17.30 yarım ekmekten küçük karışık tost,1,5 sb meyve suyu
2,5 3 lt olur su
E Elif_Eylul
Afiyet olsunKahvaltı 1 kase yulaf 4 dilim karpuz ara kahve öğlen 1 dilim mozaik ara 1 salatalık akşam 1 kase pirpirim çorbası 4 litre su 1 litrw dukan
Migrenben
Nasıl oldunuz?Tesekkur ederim kızlar serum taktilar oglanla bana simdi eve donuyoruz
Ayaklarim ve kollarim bitkin,gozlerim gormuyorNasıl oldunuz?
Oğlan yokmu yanında varla yok arasındamı odaOtobus duragini kacirdim telefona bakarken
Onu yolladim ben eczane aradimOğlan yokmu yanında varla yok arasındamı oda
Kız iyileşdimi? Gece yatıp uyusan toparlanırdın hiçolmassa.Onu yolladim ben eczane aradim
Ama bende varla yok arasindayim
Kizda bisey yok suand ishal ve kusma var deyip serum takiyorlar 800 tl gecirdilerKız iyileşdimi? Gece yatıp uyusan toparlanırdın hiçolmassa.
Sicaktan kavruldu benim kızım cok huysuz gündüzSıcak evet canim
Sağlık olsun ne diyelimKizda bisey yok suand ishal ve kusma var deyip serum takiyorlar 800 tl gecirdiler
İyiyseniz iyi olmusTesekkur ederim kızlar serum taktilar oglanla bana simdi eve donuyoruz
Biraz iş yapayim dedim oturunca midem bulandıM Mavi Menekse nasıl oldun?