- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.181
Karpuz da miden bos pek hoş olmazMidemi tutacak seyler yiyememki bogazimdan gecmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karpuz da miden bos pek hoş olmazMidemi tutacak seyler yiyememki bogazimdan gecmiyor
Başım döndüÜüff sus be aklıma yatmayınca napayim
Olabilir de olmayabilir deNamaz zor kıldım ben covitim kesin
Benimde bulana kadarBaşım döndü
Çabuk ye o zamanÇabuk kraker ye anladım
TamamÇabuk ye o zaman
Cuma alırım o zaman o günde bitiririmKoş koşş ama diyetteyken zararlı ben almıyorum bir kere tadına varınca bitirmeden duramıyorum 3 öğün yiyorum
Olabiliri yüksek belirtiler farklıymis bu sefer covitteOlabilir de olmayabilir de
Benimde bulana kadar
Aynen öyle abla söylentiler var aslında covit geçiriyoruz sadece grip diyoruz yeni belirtiler farklıymışOlabiliri yüksek belirtiler farklıymis bu sefer covitte
Hastasın gülelimmiLan bir üzgün bir komik atmayin kafam döndü
Mantıklı ama o kadar cabuk nasıl bitircen beCuma alırım o zaman o günde bitiririm
Evet benim alt komsu işte 1 hafta beklemiş değilim diye korona bir iki bir ikiOlabiliri yüksek belirtiler farklıymis bu sefer covitte
Ona da mı komik atalım nee edelimLan bir üzgün bir komik atmayin kafam döndü
Ooofff o ne beeBir tarif gördüm vanilyali dondurma,nutella,nescafe,süt,buz soguk kahve
Iyi olsam denicem
Çabuk nebe 3 tane bile yerim sen benim mideyi bilmiyon öyle böyle değilMantıklı ama o kadar cabuk nasıl bitircen be
Evet benim alt komsu işte 1 hafta beklemiş değilim diye korona bir iki bir iki
Bizim yenge olmusta ishal kusma bel agrisi aha bende hepsi varAynen öyle abla söylentiler var aslında covit geçiriyoruz sadece grip diyoruz yeni belirtiler farklıymış
Vajinali diye okudumBir tarif gördüm vanilyali dondurma,nutella,nescafe,süt,buz soguk kahve
Iyi olsam denicem