- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.161
Yok Bn kalıcı bitterTamam sen torku yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Bn kalıcı bitterTamam sen torku yap
Sağol canım beni diyet çarptı bünyeme ters anacım yemem lazım benimSende mi yaa geçmiş olsun canım
Sana özel
Senin cebine sıģmaz ki
Onun tadı nutelladan güzelmi gidince alamBEn Nutella sevmim
Torku banada olun
Bence tersine yapalım
Saka yaptık
Ne seversin meselaBn sayfa devri sevmiyorum
Ooff hemde kat kat güzellllSağol canım beni diyet çarptı bünyeme ters anacım yemem lazım benim
Onun tadı nutelladan güzelmi gidince alam
Yiiii tişikkirler tatli cikooooM Mavi Menekse profilinde güzel olmuş
HadibeeOoff hemde kat kat güzellll
rica ederimYiiii tişikkirler tatli cikoooo
2dilim karpuz yedim yeter heralde kuscam diye bisey yemiyorumÜzüldüm cidden ya geçer hemen inşallah
Koş koşş ama diyetteyken zararlı ben almıyorum bir kere tadına varınca bitirmeden duramıyorum 3 öğün yiyorumHadibee
Kız daha mideni tutacak seyler yesene karpuz ne2dilim karpuz yedim yeter heralde kuscam diye bisey yemiyorum
UnutamazzzKız milattan önce yapmış unutmuştur
Afiyet olsun ye canımSağol canım beni diyet çarptı bünyeme ters anacım yemem lazım benim
Onun tadı nutelladan güzelmi gidince alam
He değiştire değiştire bi hâl oldu tutturdu sonundaM Mavi Menekse profilin güzel olmuş
Midemi tutacak seyler yiyememki bogazimdan gecmiyorKız daha mideni tutacak seyler yesene karpuz ne
Çubuk kraker falan ye bari abla tutsun mideni2dilim karpuz yedim yeter heralde kuscam diye bisey yemiyorum
Üüff sus be aklıma yatmayınca napayimHe değiştire değiştire bi hâl oldu tutturdu sonunda
Çabuk kraker ye anladımÇubuk kraker falan ye bari abla tutsun mideni