- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.741
Ya varya seninki de çocuk gibi onume koydun yedim ne demek yaKarpuzu kestim koydum masaya,ısınsın diye sonra diyorki buz gibiydi yedim koydun önüme,bir baktim oturmuş agzina atmış,neden yiyosun diye bagardim bogazin şişince söylenmen durmuyor dedim ben cekiyorum sizin cenenizi dedim,ben bagardim o bagardi gitti sonra disariya
Al birini vur ötekineKarpuzu kestim koydum masaya,ısınsın diye sonra diyorki buz gibiydi yedim koydun önüme,bir baktim oturmuş agzina atmış,neden yiyosun diye bagardim bogazin şişince söylenmen durmuyor dedim ben cekiyorum sizin cenenizi dedim,ben bagardim o bagardi gitti sonra disariya
Iste salakYa varya seninki de çocuk gibi onume koydun yedim ne demek yasanki agzina zorla koydun.
Aman başımdan gitsin diye ugrasiyomIste sen yemiyosun ya sen diz desene
Ölmüyorda naletAl birini vur ötekine
2gun daha sabirAman başımdan gitsin diye ugrasiyomişe bslasin bir an önce
Tövbe tövbeÖlmüyorda nalet
Ne tövbe beTövbe tövbe
Ay valla üstüme üstüme geliyorlar dışarıdan gelmiş eeee semaya gidelim mi dedim yeni geldik semadan zırt zirtt ona mı gideceğim dedim kendine gelsin rahat gezsin evde. Ben gelmiyorum istiyorsan kızlarla git dedim banane be geldigimden beri rahat uyuyamadım zaten2gun daha sabir
Ay bırak deme öyle boşver Eylül nsil oldu.Ne tövbe be
Bu ben yaaaÖlmüyorda nalet
Bugun bisey yoktu derken şarrrrAy bırak deme öyle boşver Eylül nsil oldu.
Sürekli gidilirmi kız,daha yeni bebek hastaneden çıktılar biz geldik tatilden,osman surekli disarda bence gitmeyinAy valla üstüme üstüme geliyorlar dışarıdan gelmiş eeee semaya gidelim mi dedim yeni geldik semadan zırt zirtt ona mı gideceğim dedim kendine gelsin rahat gezsin evde. Ben gelmiyorum istiyorsan kızlarla git dedim banane be geldigimden beri rahat uyuyamadım zaten
Eee ama deli oldum ya manyak kac yasinda adam sonra bana mâl ediyorBu ben yaaa
Söylenip söylenip sonra estağfurullah diyorum
Allah yardımcın olsun ablaEee ama deli oldum ya manyak kac yasinda adam sonra bana mâl ediyor
Aksam oglana sesleniyor ayy gozlerim karardi tansiyon aleti istesene yan taraftan diye bagriyor bende eylülu uyutuyorum,hiper tansiyon sürekli yukselmeye basladi,dedim iyi olur löp löp her bir boku yerseniz ölürsün ile iyi olur
Uyudum evet
Günaydın o zamanUyudum evet
Kız yok niye gideyim popomun üstüne oturmadim Kac günden beriSürekli gidilirmi kız,daha yeni bebek hastaneden çıktılar biz geldik tatilden,osman surekli disarda bence gitmeyin
Kız 5 saatdir uyandık ne günaydınıGünaydın o zaman