Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani oncesine nazaran cok daha azli yediklerim. Acaba yaptigim diyetle mi ilgili yagli yemem sorun oldu

Yağ başlı başinca bir sorun zaten diyette,bir avuc cekirdek bile sivilce yapar
Ay sivilce deme bana bi tane kaşlarımın ortasına çıkmak istiyor deri altında fındık kadar ne zaman gidecek Allah bilir . kalıcıya benziyor

Pandora27
Gercekten mi? Normal zamanda neler yiyordum neler bir sey olmuyordu. Demek ki su an diyette yag dengesi tam ben de ustune bir seyler tuketince o siniri asmis oluyorum heralde oyle mi
Zayifladikca vücuttan yağlar atılıyor, haliyle diyet devam ettikce en ufak seyde bize dönüş yapıyor,cips, cekirdek,kizartma,yada yagli besinler cok yediginde disariya atarlar oda sende olmus

Pandora27

Zayifladikca vücuttan yağlar atılıyor, haliyle diyet devam ettikce en ufak seyde bize dönüş yapıyor,cips, cekirdek,kizartma,yada yagli besinler cok yediginde disariya atarlar oda sende olmus
Evet cok mantikli. Olabilir. Peki sut urunleri cok verdi bana. Hic hayatimda yemedigim kadar yogurt yedim hic sevmem normalde de. O da etkili olmus olabilir mi

Evet cok mantikli. Olabilir. Peki sut urunleri cok verdi bana. Hic hayatimda yemedigim kadar yogurt yedim hic sevmem normalde de. O da etkili olmus olabilir mi
Ne güzel iste,benimde gunde 2kase yogurt,2bardak sut yada ayran var artı olarak
Proteine dönmüş en sağlıklısı bence

Pandora27 mesaji iç ice sokmayi nasil becerdiysen artik
Gecmiste yazdim sen haliyle okumamışsindır,şu sabit ve artilardan kurtulman lazım
Hedefi 80 indirdik pazartesiye ne yaparsan yap 84 inemen lazim
Kaptanım bende anlamadım ama söz kız düşecek pazartesiye kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…