- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.541
Günaydın canımGünaydın, hayırlı cumalar
Eee nerdeydin simdiye kadar neler yaptın uzun süreden beri,hicmi çıkmadınız evinizdenKaptanellam bızım ev taşıyacağımız fıln yok daha bır ay daha süre aldık başlasamı acaba tekrar dıyetıme 3 kılo alımmışım
Bişey olmadı kız öylesineHee kız noldu söyle
Konya’yaydık uzun bı sure geldik sonra kayınvalidem görümcem bıze geldı bırazda bızde kaldılar gıttıler daha Çarşamba gunu bakıyouz tekrar evlere bır ay daha vktımız var tekear başlammı dıye düşündümEee nerdeydin simdiye kadar neler yaptın uzun süreden beri,hicmi çıkmadınız evinizden
Başla canim sorun yok tartil ekleyim listeye oyuzden sormamıştım uzun zaman oldu belki işlerini halletmissindir diye düşundümKonya’yaydık uzun bı sure geldik sonra kayınvalidem görümcem bıze geldı bırazda bızde kaldılar gıttıler daha Çarşamba gunu bakıyouz tekrar evlere bır ay daha vktımız var tekear başlammı dıye düşündüm
Günaydın canımGünaydın güzellikler
Hayırlı olsunGüncel kilom:71.20
Haftaya hedef kilom: 70.00
GünaydıınHayırlı cumalar günaydınlar
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın, hayırlı cumalar
GünaydınGünaydın güzellikler
Eline sağlık kaptanımKızlarrr geldik gene zurnanın zırt dedigi cumaya
Yarın saat
Herkese bol eksiler12ye kadar sonrasi çamaşırınızla forograflı olarak bildirim yapmanızi rica ediyorum,tartı sonrasi ödül hakkınızı kullanabilirsiniz,buhafta biraz dikkat edelim menülere toparlanmamız lazim
M MissHayaLet
Migrenben
C _CikiLeta
@Klassklasik
@Pandora27
@tulay283300
@vienna
@badem000
@kittenlove
@Ebru kilinc
@English_teacherrr
G Gokyuzu_kadar