- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
Yurüyüş iyi gelicektir kalori bakimindan eritirsinŞimdi bebeleri hazirliycam sonra dışarı çıkarız ailece. Bu güzel hava kaçmazyürüyüş yaparız
Bu yazdan umutluyum ya. Günde iki kere çocuklarla yürüyüşe çıkarım. Tek çocukla 3 kez bile çıkardım inşallah simdi 2 yapabilirim büyüdüde ufagim. 1.5 yaşında büyük 5 yasindaYurüyüş iyi gelicektir kalori bakimindan eritirsin
Hadi insaAllah bir umutla girdik bu yolaBu yazdan umutluyum ya. Günde iki kere çocuklarla yürüyüşe çıkarım. Tek çocukla 3 kez bile çıkardım inşallah simdi 2 yapabilirim büyüdüde ufagim. 1.5 yaşında büyük 5 yasinda
Yarın pazar ve ben de masada ne varsa 1 er lokma yiyecegim yani diyette böyle kısmadan ve ölçüyü kaçırmadan yersek problem olmaz canımKahvaltidaydik sonrada kızı uyutup bende yanında uyumuşum. Kahvaltıda kendimi tutamadim tabiki haftasonu kahvaltısından nasıl kisicaz yah içi eşim yokken sade kahvalti hazırlıyorum ama hsonu öyle olmuyor
Ben de akşam anneme gideceğim❤ güzel keyifli gezmeler canımŞimdi bebeleri hazirliycam sonra dışarı çıkarız ailece. Bu güzel hava kaçmazyürüyüş yaparız
Bende güzel bir masadayim şuandaBen de akşam anneme gideceğim❤ güzel keyifli gezmeler canım
Abla sen zaten pazartesi başlayacaksın ye gitsinBende güzel bir masadayim şuanda
Ahahaha öyle ya
Geçmişten çıktı geleceğe dönemiyor
Gelemiyor ki bi türlü hiç bu gün de göremedim hep geçmişte nostalji seviyorsa demek kiGeçmişten çıktı geleceğe dönemiyor
61,3 ten 68,3 oldu çokta şeyyapmayın yaSus kızsen yedin de ne oldu
Napsin kız anca kendine geldiyse demek ki bende geçen haftalar da öyleydim hastalık fena vuruyor. O kendine gelsin bak nasıl giriş yapacak görGelemiyor ki bi türlü hiç bu gün de göremedim hep geçmişte nostalji seviyorsa demek ki
Biz yapmıyoruz da tartı fena yapıyor sonra61,3 ten 68,3 oldu çokta şeyyapmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?