- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 83.036
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.741
Hoşgeldin canim sadece gün boyu yediklerini gün sonu yazacaksın ve E Elif_Eylul etiket yapacaksın spor yürüyüş falan varsa bei etiket yap.Merhabalar
Ben Gözde. 31 yaşındayım evliyim öğretmenim. Kilo vermekle büyük sınavım var şu aralar. Çocuk düşünüyoruz onun öncesinde biraz vermek istiyorum açıkçası. 83 kiloyum 1,76 boyundayım. 70 kiloya düşmek istiyorum 2-3 ay gibi bir sürede artık ne kadar mümkünse. Ancak evde yalnız olduğum zamanlarda duygusal yeme denilen bir olayım var bir türlü aşamadım. Oysa yıllar evvel 120 kilo olmuştum evlenmeden önce 70 kiloydum şimdi o iradeyi bir türlü tekrar gösteremedim. Spor yapmak eziyet gibi geliyor. Boğa burcuyum yükselen başak. Boğa ve yemek arasındaki ilişki üzerine fikri olanlar aslında mevzuyu anlamıştır. Ne yesem yaramıyor öyle bir bahanem asla yok ben boşluğumu yemekle süslemeye bayılıyorum bence :) Durum bu kızlar umutsuz vakadan hallice bir vakayım :) Her türlü destek olurum başkasına destek olmak konusunda çok daha iyiyim. İnsan kendisine yardımcı olamayan bir varlık bence...
Yarın sabah başlangıç kilonu foto olarak at canımvallahi çok sevinirim konuyu bayağı okudum. Burada disipline olabilirim başkalarıyla başarma arzum artıyor.
24/02/2022
Başlangıç kilom: 83
Kaç günde bir tartılıyoruz? Bilgileri nerede paylaşıyoruz tartı fotoğrafları felan. Böyle olursa mahcup olma pahasına ciddi işler çıkaracağımı düşünüyorum kısmet
Spor için liste yapıyorum canım haftalık kilo durumu listesini E Elif_Eylul kaptan yapıyor. Yarın başlangıcı ve hedefini kaptanı etiketle inşallah hedefine kısa sürede ulaşırsınvallahi çok sevinirim konuyu bayağı okudum. Burada disipline olabilirim başkalarıyla başarma arzum artıyor.
24/02/2022
Başlangıç kilom: 83
Kaç günde bir tartılıyoruz? Bilgileri nerede paylaşıyoruz tartı fotoğrafları felan. Böyle olursa mahcup olma pahasına ciddi işler çıkaracağımı düşünüyorum kısmet
Yok canim yasak burda oyle seylerTamam canım çok teşekkür ederim M MissHayaLet . Yarın tartı fotomu çekeyimKadınlar Kulübü telefona yüklenen bir program olsa keşke. Telegramda felan grup yok dimi?
Yok canım yasak burada öyle şeyler.Tamam canım çok teşekkür ederim M MissHayaLet . Yarın tartı fotomu çekeyimKadınlar Kulübü telefona yüklenen bir program olsa keşke. Telegramda felan grup yok dimi?
Aynısını yazmışıkYok canim yasak burda oyle seyler
Hosgeldin canim aramiza ben filiz 38 yasinda 3cocuk annesiyimMerhabalar
Ben Gözde. 31 yaşındayım evliyim öğretmenim. Kilo vermekle büyük sınavım var şu aralar. Çocuk düşünüyoruz onun öncesinde biraz vermek istiyorum açıkçası. 83 kiloyum 1,76 boyundayım. 70 kiloya düşmek istiyorum 2-3 ay gibi bir sürede artık ne kadar mümkünse. Ancak evde yalnız olduğum zamanlarda duygusal yeme denilen bir olayım var bir türlü aşamadım. Oysa yıllar evvel 120 kilo olmuştum evlenmeden önce 70 kiloydum şimdi o iradeyi bir türlü tekrar gösteremedim. Spor yapmak eziyet gibi geliyor. Boğa burcuyum yükselen başak. Boğa ve yemek arasındaki ilişki üzerine fikri olanlar aslında mevzuyu anlamıştır. Ne yesem yaramıyor öyle bir bahanem asla yok ben boşluğumu yemekle süslemeye bayılıyorum bence :) Durum bu kızlar umutsuz vakadan hallice bir vakayım :) Her türlü destek olurum başkasına destek olmak konusunda çok daha iyiyim. İnsan kendisine yardımcı olamayan bir varlık bence...
Eskiden üyelik varmiydi canım yeni girmissin ama maşallah herşeyi biliyorsunTamam canım çok teşekkür ederim M MissHayaLet . Yarın tartı fotomu çekeyimKadınlar Kulübü telefona yüklenen bir program olsa keşke. Telegramda felan grup yok dimi?
Tamam çok teşekkür ederim her şeyi öğrenmiş bulunuyorum.Aynısını yazmışık
Disardan biliyormuydun burasini emojilere bile hakimsinTamam canım çok teşekkür ederim M MissHayaLet . Yarın tartı fotomu çekeyimKadınlar Kulübü telefona yüklenen bir program olsa keşke. Telegramda felan grup yok dimi?
Forumu okuyordum canım bayağı hoşuma gitti burada çok hoş bir destek var ben de üye olup katılmak istedim.Eskiden üyelik varmiydi canım yeni girmissin ama maşallah herşeyi biliyorsun
Anladım canımForumu okuyordum canım bayağı hoşuma gitti burada çok hoş bir destek var ben de üye olup katılmak istedim.
Kalp kalbe karşı
Hoşbuldum çok teşekkür ederim Elif Eylül. Maşallah Allah bağışlasın ne kadar güzel.Hosgeldin canim aramiza ben filiz 38 yasinda 3cocuk annesiyim
İnşaAllah hedefledigin kilona ulasman dilegiyle Rabbim sana gonlunden geceni nasip etsin
Pazartesi kontrol tartisi cuma tarti gunumüz var her aksam bitiminde menüyu yaziyoruz yaptigimiz sporu yapip etiketliyoruz
Amin canimHoşbuldum çok teşekkür ederim Elif Eylül. Maşallah Allah bağışlasın ne kadar güzel.
Pazartesi kontrol tartisi derken hem pazartesi hem cuma günü mü tartılıyoruz canım?
Süpermiş. Buna bayıldım. Özellikle grubun çalışkanları ve yöneticileri Elif_Eylul ve MissHayalet sanırım. Bilgisayardan iyi anlarım hazırlanması gereken liste olursa ben de yardımcı olurum. Bana da vazife verebilirsiniz :) bunu da söylemiş olayım canlar.Amin canim
Cuma asıl tartı günümüz
Pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz mesela hafta sonu neler yedik kacamakmi yaptik bir bakalim diye
Kardesim olur kendisiSüpermiş. Buna bayıldım. Özellikle grubun çalışkanları ve yöneticileri Elif_Eylul ve MissHayalet sanırım. Bilgisayardan iyi anlarım hazırlanması gereken liste olursa ben de yardımcı olurum. Bana da vazife verebilirsiniz :) bunu da söylemiş olayım canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?