Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canim sadece gün boyu yediklerini gün sonu yazacaksın ve E Elif_Eylul etiket yapacaksın spor yürüyüş falan varsa bei etiket yap.

Yarın sabah başlangıç kilonu foto olarak at canım

Spor için liste yapıyorum canım haftalık kilo durumu listesini E Elif_Eylul kaptan yapıyor. Yarın başlangıcı ve hedefini kaptanı etiketle inşallah hedefine kısa sürede ulaşırsın

Hosgeldin canim aramiza ben filiz 38 yasinda 3cocuk annesiyim
İnşaAllah hedefledigin kilona ulasman dilegiyle Rabbim sana gonlunden geceni nasip etsin
Pazartesi kontrol tartisi cuma tarti gunumüz var her aksam bitiminde menüyu yaziyoruz yaptigimiz sporu yapip etiketliyoruz

Tamam canım çok teşekkür ederim M MissHayaLet . Yarın tartı fotomu çekeyim Kadınlar Kulübü telefona yüklenen bir program olsa keşke. Telegramda felan grup yok dimi?
Eskiden üyelik varmiydi canım yeni girmissin ama maşallah herşeyi biliyorsun

Tamam canım çok teşekkür ederim M MissHayaLet . Yarın tartı fotomu çekeyim Kadınlar Kulübü telefona yüklenen bir program olsa keşke. Telegramda felan grup yok dimi?
Disardan biliyormuydun burasini emojilere bile hakimsin

Hoşbuldum çok teşekkür ederim Elif Eylül. Maşallah Allah bağışlasın ne kadar güzel.
Pazartesi kontrol tartisi derken hem pazartesi hem cuma günü mü tartılıyoruz canım?

Hoşbuldum çok teşekkür ederim Elif Eylül. Maşallah Allah bağışlasın ne kadar güzel.
Pazartesi kontrol tartisi derken hem pazartesi hem cuma günü mü tartılıyoruz canım?
Amin canim
Cuma asıl tartı günümüz
Pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz mesela hafta sonu neler yedik kacamakmi yaptik bir bakalim diye

Amin canim
Cuma asıl tartı günümüz
Pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz mesela hafta sonu neler yedik kacamakmi yaptik bir bakalim diye
Süpermiş. Buna bayıldım. Özellikle grubun çalışkanları ve yöneticileri Elif_Eylul ve MissHayalet sanırım. Bilgisayardan iyi anlarım hazırlanması gereken liste olursa ben de yardımcı olurum. Bana da vazife verebilirsiniz :) bunu da söylemiş olayım canlar.

Kardesim olur kendisi
Bisey olursa tabiki seveseve

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…