- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.661
Yok kiz kıyamam sizeİşte her bünye bir değil abla
Ha kısa tutup sonra bizi kalpten götürecen
Abla daha duruyor öyle önce dükkana bakacaklar cumartesi günü ona göre karar verilecek boşaltılmasını bekliyoruz 1 aya anca boşalır demiş e ise başlamadan da ev tasinilacak beynimin içi Arap saçın dönmüş
Salıyor ya habire onu diyor
Yok anası aşağı katımda gitse de faydası yokdisaridaymis geç gelecek
Kahretsin bensiz gitmezDemek ki onunki anasına gidiyor
Severim kendisini yavıışşşşşşş .
E zaten her cuma senin tartini görünce tahtalı köye gidip geliyorumYok kiz kıyamam size
Ahahha durum vahimKahretsin bensiz gitmez
Ne güzelDemek ki onunki anasına gidiyor
E zaten her cuma senin tartini görünce tahtalı köye gidip geliyorum
Oh neguzelBu akşam yemeğime karışan koca faktörü olmuyacak
Valla ben wc yok anladimSalıyor ya habire onu diyor
Hayirlisi olsun kuzumİşte her bünye bir değil abla
Ha kısa tutup sonra bizi kalpten götürecen
Abla daha duruyor öyle önce dükkana bakacaklar cumartesi günü ona göre karar verilecek boşaltılmasını bekliyoruz 1 aya anca boşalır demiş e ise başlamadan da ev tasinilacak beynimin içi Arap saçın dönmüş
Neden zeytinyapragi canimAcıktımkalktım zeytin yaprağı çayı yaptım. Ara öğün niyetine
Ne kadar uzak o kadar iyi
Kendisi götürsün çocukları benimki de benim annem icin diyor diyorum sen karışma annemin evi küçük rahat edemiyorum birde oda kapılarında yüksek esikler varNe güzelbenimki takmış bi aydır neredeyse git 1 hafta babamlarda kal diyor çocukları özlemiş tartıştık şimdi diyemiyor ne zaman gitcen diye
İnsülini dengeliyor şeker isteğini azaltıyor kilo vermeye yardım ediyor. Çok faydası varNeden zeytinyapragi canim
Valla güzel yoksa sen niye onu yiyon yok bunu niye yeniyimOh neguzel
Valla ben wc yok anladim
Hayirlisi olsun kuzum
Hee tamam benim adam yapiyor zeytinleri yolup yolup kaynatiyorda sekeri biliyorum ama zayiflamaya yardimci oldugunu bilmiyordumİnsülini dengeliyor şeker isteğini azaltıyor kilo vermeye yardım ediyor. Çok faydası var
Geçtiğimiz ramazan bunun ve diyetin sayesinde 9 kilo verdim 1 aydaHee tamam benim adam yapiyor zeytinleri yolup yolup kaynatiyorda sekeri biliyorum ama zayiflamaya yardimci oldugunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?