- 16 Aralık 2019
- 20.879
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.023
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #8.621
Allahim işe işe durcaz bari bez koyayim bende![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh benim kafam gidik maruz görün C Chikolata_gozlum doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun
Estağfurullah canım olurmu oyle seyAhh benim kafam gidik maruz görün C Chikolata_gozlum doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun![]()
Canım bugun benim akşam menüde pancar çorbası brokoli salatası var sporu düşünüyorum yaparsam yazacağım
kızın bezinden koysam kar etmez
Olur mu öyle şey kuzu hepimizin kafası dolu oluyor çoğu zamanAhh benim kafam gidik maruz görün C Chikolata_gozlum doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun![]()
Hoşgeldin aramıza canımOlur canım listeye girmem için ne gerekli peki . ?
AhahahhaM MissHayaLet abla sen yarın geçen hafta ki gibi bir eksiyle gelirsen korumaya geçersin belkikadının diyeti 2 hafta sürüyor maşallah benimki aylarca
![]()
Ay halen 56 yi ucundan görsem diyor 55, 54 falan de bariAhahahhayok kız bu hafta nedense kaç geleceğimi tahmin edemiyorum 56 ucundan görsem sabahları sis olunca anlamıyorum verdim mi naptım acaba diye
![]()
Ohh mis gibi afiyet olsun canımCanım bugun benim akşam menüde pancar çorbası brokoli salatası var sporu düşünüyorum yaparsam yazacağım![]()
Iste degisik bir bunyesi var keske ona benzeseydimM MissHayaLet abla sen yarın geçen hafta ki gibi bir eksiyle gelirsen korumaya geçersin belkikadının diyeti 2 hafta sürüyor maşallah benimki aylarca
![]()
Kız yok hedefleri kısa tutalımAy halen 56 yi ucundan görsem diyor 55, 54 falan de bari![]()
Aynen ama sabahları yine 1 kilo sis oluyorum onu napcamIste degisik bir bunyesi var keske ona benzeseydim![]()
Olsun cumadan cumaya şişin inmesini bekle zaten 1haftaya kalmaz verirsin senAynen ama sabahları yine 1 kilo sis oluyorum onu napcam![]()