- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.521
G
Gokyuzu_kadar
sen menu paylastinmi dün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sitesi varya atmadimmi sana benBi
Nirden emoji alıyon ya![]()
Bugün bitti bile
Ayselerin akrabasi varmis burda onlar geldi ailecek mangal falan alıp gelmisler yaktilar yedik ictik yorulduk
Afiyet olsun canım![]()
Atmıştın ama kaydetmemişimKiz sitesi varya atmadimmi sana ben
Kabul etmeyin anacım kafa dinlemeye mi hizmete mi gidiyonuz evde de yapardınızÇekiyoruz![]()
Kiz onlar herseyinle gelmislerKabul etmeyin anacım kafa dinlemeye mi hizmete mi gidiyonuz evde de yapardınız![]()
Demek ki tatile gidişinizi beklemişler helal olsunKiz onlar herseyinle gelmisler
Takım taklavat
Baa yeter dedi![]()
![]()
İyi gecelerSon bir emoji paylaşıp uyuyayımm
iyi gecelerrrr![]()
![]()
Kaptan dün sadece kahve içtim hiç bişey yemediğim için yazmadım kafam bi milyonG Gokyuzu_kadar sen menu paylastinmi dün
Yok kiz akrabalari zaten onlar birbirine bağlılar,bugun yeni geldigimizi bilmiyorlarmis bileDemek ki tatile gidişinizi beklemişler helal olsun![]()
Kahvemi
İyi geceler
Kaptan dün sadece kahve içtim hiç bişey yemediğim için yazmadım kafam bi milyon![]()
Ahaaa delirdi
Kaptan toparlamaya çalışıyorum kendimi annem biraz düzelse bende iyi olcam yarın yeğenim gidiyo yanına biraz rahatlarım en azından, annem yanlız yaşıyor