- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.941
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Kahvaltı 1 dilim ekmek azıcık menemen karpuz
Ara soda
Öğlen yarım etli ekmek ayran
Ara bolcana karpuz
Akşam 1 tabak pirpirim aşı ayran turşu
1 bardak çay
HeeIşiyomu ne
Afiyet olsun canım
Sahibimi işiyor köpeğimi
KüpekSahibimi işiyor köpeğimi
Üstüme alınmıyorum BnÇoğu kişiyi çıkarttım listeden,eğerki devam etmicem diyosanız söyleyin sizide çıkartayım listeden kızlar,liste tutmak zorunda kalmam bende,kimini etiketliyorum dönmuyor bile menü yok zaten ortada,neyse...
Yarın öglene kadar bildirimlerini yaparsanız sevinirim
M MissHayaLet
B BitterCikilata
D u t
K Klassklasik
E Ebru kilinc
Pandora27
kittenlove
badem000
Hee tmm
Kaptanım niye ele dedin kiÇoğu kişiyi çıkarttım listeden,eğerki devam etmicem diyosanız söyleyin sizide çıkartayım listeden kızlar,liste tutmak zorunda kalmam bende,kimini etiketliyorum dönmuyor bile menü yok zaten ortada,neyse...
Yarın öglene kadar bildirimlerini yaparsanız sevinirim
M MissHayaLet
B BitterCikilata
D u t
K Klassklasik
E Ebru kilinc
Pandora27
kittenlove
badem000
G Gokyuzu_kadar
2kisi cikmak istedi,diger 2kisiyi de ben sildim,menu paylasmayan var ne edeyimkiKaptanım niye ele dedin ki
Haklısın o kadar emek veriyosun. Sil gitsin hatta engelle direk2kisi cikmak istedi,diger 2kisiyi de ben sildim,menu paylasmayan var ne edeyimki
Ay bende salonumu temizledim camını falan sildim her tarafı sildim süpürdüm mutfağım kaldı bende kaldım oturdumSoguk kahve içtim gidimde duş alayım
Hele bugün bizim sıcak su akmıyordu buz gibi su dondumSoguk kahve içtim gidimde duş alayım
Bahçe elması olunca kalorisi düşük oluyor market elması öyle miAfiyet olsun canım
Bahce elması nasilki
Sen diyetisyene yarinmi gitcen
Kiz bakip girseydinya hasta olcanHele bugün bizim sıcak su akmıyordu buz gibi su dondumsuyun altına girince aklıma geldi tadilat olduğu
Bahçe elması olunca kalorisi düşük oluyor market elması öyle mikalorisi 1500
Bir hafta kombim bozuktu kettle su kaynattimHele bugün bizim sıcak su akmıyordu buz gibi su dondumsuyun altına girince aklıma geldi tadilat olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?