- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #85.801
Bende cok severim corbasız yemege oturmazdım bir araBende severim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok severim corbasız yemege oturmazdım bir araBende severim![]()
Yaz günü dikkat et cır çır etmesin yoğurt çorbası buğdaylı yap soğuk soğukYaaa şöyle diyorki,unluda içebilirsin sorun yok 1kase yani 2kepce kadar,buda seni tok tutucak zaten baska seylere yönelmiceksin yaninda ekmek salata ve yogurtla
Haftanin 3günü ,ezogelin,yayla,mercimek olsun dedi
Hangi corba cırcır eder kız soylede bende yapayim hap kullanmamYaz günü dikkat et cır çır etmesin yoğurt çorbası buğdaylı yap soğuk soğuk![]()
Meraktan soguk kahve denediydim onu da icemedim ben corbada aynu benceHangi corba cırcır eder kız soylede bende yapayim hap kullanmam![]()
Ben soguk corba yiyemem,sicak acıli falan olcak,cinsim dedim ya
Mercimek yazın fazla yiyince yapıyorHangi corba cırcır eder kız soylede bende yapayim hap kullanmam![]()
Ben soguk corba yiyemem,sicak acıli falan olcak,cinsim dedim ya
Yoğurtlu çorbayı soğuk içerim diğerlerini içemem soğuk kahve çay ağzıma sürmemişim dahaMeraktan soguk kahve denediydim onu da icemedim ben corbada aynu bencebunlar sıcak olmalı bir dil ısınsın
![]()
Kahve sogusada icerim ben sorun degil ama kahveye acı koyamamMeraktan soguk kahve denediydim onu da icemedim ben corbada aynu bencebunlar sıcak olmalı bir dil ısınsın
![]()
Keske cırcı olsam vallaMercimek yazın fazla yiyince yapıyor
Un koyuyormusun mercimeğe
Sıcak iç buğdayıacı turşu biber doğra ohhh misss
Corbalar sıcak olmalı benceYoğurtlu çorbayı soğuk içerim diğerlerini içemem soğuk kahve çay ağzıma sürmemişim daha
Zaten çayı sıcakta sevmem![]()
Sogusa farklı da icine buz falan atıp soguk kahve yapıyolar ya ondanKahve sogusada icerim ben sorun degil ama kahveye acı koyamam![]()
Bende un atmam mercimek sogan mis gibi oluyorKeske cırcı olsam valla
Ben cok un kullanmam mercimege hic koymamki suyunu az tutatim zaten mercimek kendisi koyuluyor
Yok.kiz icemem ben corbayi bööYoğurtlu çorbayı soğuk içerim diğerlerini içemem soğuk kahve çay ağzıma sürmemişim daha
Zaten çayı sıcakta sevmem![]()
Benimkinler cins,patates,havuc dediler onuda ayirdilarBende un atmam mercimek sogan mis gibi oluyor![]()
Benimkinler cins,patates,havuc dediler onuda ayirdilar
Bnde atmam atanlar varda ondan sordumKeske cırcı olsam valla
Ben cok un kullanmam mercimege hic koymamki suyunu az tutatim zaten mercimek kendisi koyuluyor
Bn süpürdüm çamaşır attım mutfağı topladım ( yine battı)cıktı buraların yine
girince cıkamıyorum bütün işlerim aksadı
![]()