- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #85.781
Oooo cok iyiiyiymiişş heeDr. Çay icmiyosan 3 4 tane icebilirsin dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo cok iyiiyiymiişş heeDr. Çay icmiyosan 3 4 tane icebilirsin dedi![]()
Deli çıktı kadınOooo cok iyiiyiymiişş hee![]()
Büyük iyi küçük kötüBebeler nasıl olduki
Ya canım yaptırabilirsen sirkeli gargara yaptırsanBüyük iyi küçük kötüyutkunamıyo yavrum. Seli akıyo yemek yiyemiyo. Dudakları dili damağı boğazı hep yara
Ayy valla kıyamam şu cocuklara hersey onlari buluyor,biz gene ayakta atlatmaya çalisiyoruzBüyük iyi küçük kötüyutkunamıyo yavrum. Seli akıyo yemek yiyemiyo. Dudakları dili damağı boğazı hep yara
Canım 2 yaşında bilmez kiYa canım yaptırabilirsen sirkeli gargara yaptırsansirke iyi geliyor bu tur durumlarda
![]()
Heee ekmek vermesinden anladim zatenDeli deli dakkada cekmiş![]()
![]()
Hiç deme yaAyy valla kıyamam şu cocuklara hersey onlari buluyor,biz gene ayakta atlatmaya çalisiyoruz
Yaaa kıyamam cok kucukmusCanım 2 yaşında bilmez ki
Antibiyotik içiyo damlası var illa bi kaç gün çekicek ama ağır geçiyoYaaa kıyamam cok kucukmusonun yasına uygun bogaz spreyi falan yok muymus ki alıp sıksanız
![]()
Ohh miss gibi cok severimCorba yapiyorum mercümekkkk
Öğlende yicez artik
Ahhh kuzumaa inşallah cabucak toparlasınAntibiyotik içiyo damlası var illa bi kaç gün çekicek ama ağır geçiyo
Yaaa şöyle diyorki,unluda içebilirsin sorun yok 1kase yani 2kepce kadar,buda seni tok tutucak zaten baska seylere yönelmiceksin yaninda ekmek salata ve yogurtlaOhh miss gibi cok severimama karbonhidrat oldugundan beri corba yapamaz oldum be
![]()
TunaydinTünaydın![]()
Ah yavrum valla çok zor küçük olunca dertleri de anlaşılmıyor Allah şifa versin yavrumaBüyük iyi küçük kötüyutkunamıyo yavrum. Seli akıyo yemek yiyemiyo. Dudakları dili damağı boğazı hep yara
Hepsi de müthiş corbalar heeYaaa şöyle diyorki,unluda içebilirsin sorun yok 1kase yani 2kepce kadar,buda seni tok tutucak zaten baska seylere yönelmiceksin yaninda ekmek salata ve yogurtla
Haftanin 3günü ,ezogelin,yayla,mercimek olsun dedi
Bende severimHepsi de müthiş corbalar hee![]()
Karbonatlı su hazırla gazlı bezle ağzına tampon yap canım rahatlarCanım 2 yaşında bilmez ki