- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #8.421
Hafta iki kez tüketilmesi gerekiyormuş hatta kuzu biz onu dikkat ediyoruzz aslında mesela sapı pembe olcak o iyi olanmış ısıtmadan nasıl yiyem kız enee yokyok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta iki kez tüketilmesi gerekiyormuş hatta kuzu biz onu dikkat ediyoruzz aslında mesela sapı pembe olcak o iyi olanmış ısıtmadan nasıl yiyem kız enee yokyok![]()
Ben kerevizi,ispanagi taze fasulyeyi soguk yerim cok guzel olur zeytinyağlı oldugunda zaten ısıtilmaz ama bizim kültürümüzde hep sicak yemek yenir,iste uzmanlarda demisler bunlar bunlar zehirler diyeHafta iki kez tüketilmesi gerekiyormuş hatta kuzu biz onu dikkat ediyoruzz aslında mesela sapı pembe olcak o iyi olanmış ısıtmadan nasıl yiyem kız enee yokyok![]()
Benim dunden yemeklerim var ben sütlü yesilcay icicem tüm gün belki arada ayran icerimNe pisirceniz aksama ???![]()
Aksami hafif tutmaya calis ortimGecti sukür , yarin cumabikac gundur yiyorum.
Bugun salata yumurta et gecirmem lazim.
Yada kabak![]()
Öğlen kereviz yicem akşama yogurt 1 kasik yulaf elma rendesiNe pisirceniz aksama ???![]()
Ben de sade yesil cay iciyorum.Benim dunden yemeklerim var ben sütlü yesilcay icicem tüm gün belki arada ayran icerim
Ben ısıtmam dolaptan 2 saat önce çıkarırım öyle yerimBen kerevizi,ispanagi taze fasulyeyi soguk yerim cok guzel olur zeytinyağlı oldugunda zaten ısıtilmaz ama bizim kültürümüzde hep sicak yemek yenir,iste uzmanlarda demisler bunlar bunlar zehirler diye
Kardesim dogru söylüyor zehirleme yapiyor o tur yemekler isitilidiginda
Süpersin , ben spor yapamiyorum.Aksami hafif tutmaya calis ortim
Tartildinmi hic
Ben bugun 68.2 dim gecen cuma 68.8 yarina ne gidecek bakalim inşallah 67yi görürüm![]()
Canim sütü kaynat icine at yesil cayi demlensin al icinden sicak sicak tüket icine tarcin atiyorum ben emin ol guzel suyla zaten miden bulanirBen de sade yesil cay iciyorum.
Bidaha deneyeyim sütlü yesil cayi![]()
Guzel canim Afiyet olsunSüpersin , ben spor yapamiyorum.
Insallah ben de gitmis olurim.
Hafif tutacagim. Kabak vardi corba yada spahettisini yaparim.
Ben balığida soguk yerimBen ısıtmam dolaptan 2 saat önce çıkarırım öyle yerim![]()
Biraz zencefil de atin diyorlar deneyecegim eve gidince.Canim sütü kaynat icine at yesil cayi demlensin al icinden sicak sicak tüket icine tarcin atiyorum ben emin ol guzel suyla zaten miden bulanir
Mercimek unu nohut unundan yapilani yemistim ama bunu hic gormedim. Degisikmis
Kefir yulaf yada yogurtlu brokoliNe pisirceniz aksama ???![]()
Ben makarnayi cok aramiyorum arada cocuklara aliyorum degisik tat olsun diye bakayim buradaki bio marketlere. Vardir mutlakaEki Görüntüle 3013012 Bu tatlım yediğim
Anladım canolar ben artık saşırdım ne yiyeceğimii zatenBen kerevizi,ispanagi taze fasulyeyi soguk yerim cok guzel olur zeytinyağlı oldugunda zaten ısıtilmaz ama bizim kültürümüzde hep sicak yemek yenir,iste uzmanlarda demisler bunlar bunlar zehirler diye
Kardesim dogru söylüyor zehirleme yapiyor o tur yemekler isitilidiginda
Ya bunun benzeri makarnalari gormustum ama hic almadim kalorisi dusuk mu oluyor bende alıyımEki Görüntüle 3013012 Bu tatlım yediğim
Tadi saman gibimi bide o var kepekli makarna hic guzel degil meselaYa bunun benzeri makarnalari gormustum ama hic almadim kalorisi dusuk mu oluyor bende alıyım