Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hafta iki kez tüketilmesi gerekiyormuş hatta kuzu biz onu dikkat ediyoruzz aslında mesela sapı pembe olcak o iyi olanmış ısıtmadan nasıl yiyem kız enee yokyok😂
IMG_20220224_121610.jpg

Hafta iki kez tüketilmesi gerekiyormuş hatta kuzu biz onu dikkat ediyoruzz aslında mesela sapı pembe olcak o iyi olanmış ısıtmadan nasıl yiyem kız enee yokyok😂
Ben kerevizi,ispanagi taze fasulyeyi soguk yerim cok guzel olur zeytinyağlı oldugunda zaten ısıtilmaz ama bizim kültürümüzde hep sicak yemek yenir,iste uzmanlarda demisler bunlar bunlar zehirler diye😌
Kardesim dogru söylüyor zehirleme yapiyor o tur yemekler isitilidiginda

Gecti sukür , yarin cuma 😱😱😱 bikac gundur yiyorum.

Bugun salata yumurta et gecirmem lazim.😬
Yada kabak 🤭😜
Aksami hafif tutmaya calis ortim
Tartildinmi hic
Ben bugun 68.2 dim gecen cuma 68.8 yarina ne gidecek bakalim inşallah 67yi görürüm :dua:

Ben kerevizi,ispanagi taze fasulyeyi soguk yerim cok guzel olur zeytinyağlı oldugunda zaten ısıtilmaz ama bizim kültürümüzde hep sicak yemek yenir,iste uzmanlarda demisler bunlar bunlar zehirler diye😌
Kardesim dogru söylüyor zehirleme yapiyor o tur yemekler isitilidiginda
Ben ısıtmam dolaptan 2 saat önce çıkarırım öyle yerim😚

Aksami hafif tutmaya calis ortim
Tartildinmi hic
Ben bugun 68.2 dim gecen cuma 68.8 yarina ne gidecek bakalim inşallah 67yi görürüm :dua:
Süpersin , ben spor yapamiyorum.
Insallah ben de gitmis olurim.
Hafif tutacagim. Kabak vardi corba yada spahettisini yaparim.

Ben de sade yesil cay iciyorum.
Bidaha deneyeyim sütlü yesil cayi 🤗
Canim sütü kaynat icine at yesil cayi demlensin al icinden sicak sicak tüket icine tarcin atiyorum ben emin ol guzel suyla zaten miden bulanir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back