- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.161
Kalplerinden söküp atamazlar beniSeni iyi atmadı arkadaslarNe istiyon sen
Seninle daha çok enerji patlaması yaşayacağız. DUMAN OLACAK BURALAR DUMANAhahha gitmesin ama ya enerjisi süper
48 kilogram 400 gram prensesimSen kaç kilodasın lee
Amin kuzu gözleri çıksınHiç şaşırmıyorum valla ablişim kaptanım diyet desen biz de spor desen biz de gerçek dostluk desen biz de gırgır şamata cümbüş desen hepsi biz de aman aman nazarlara gelmesin sayfamız malum izleyenimiz çokAllah kem gözden korusun aminnnnn
İyiki gelmemişAaa gercektenmicok mutlu oldum şimdi bende ikizimi çagırdım ama gelmedi kız
Aaaa mantikli canim teşekkürler bu hafta bu tariflerleyim degisiklik yapicam çünküGÜNÜN TARİFİ
2 YEMEK KAŞIĞI YULAF UNU
2 TATLI KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU
YAPILIŞI
Yumuşak bir hamur yoğurup(yulaf unu az gelirse azar azar ekleyebilirsiniz)strece sarıp yarım saat dinlendiriyorsunuz.Geç saatte yapacaksanız buzdolabında bekletebilirsiniz. Daha sonra dinlenen hamuru 2 parçaya ayırıyoruz.Üzerine un serperek açıyoruz. Önceden ısınmış tavada arkalı önlü pişiriyoruz.
Afiyet olsun
Ben kebap hastası olduğum için insan saracak dürüp dürüp yemek istiyor. Bu tarif benim kurtarıcım.
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
C _CikiLeta
C Chikolata_gozlum
D u t
karamel Latte
Jou
K Klassklasik
M M_atruska
Ahsen555
P peritaf
sardunya1038
@Li_zigi
suspushanimcim
F Frozen01
masal3487
Hosbuldum canim nasilsinGünaydın tatlım Hoşgeldin
Hem malzemede az kuzum 2 tane lavaş çıkıyor daha ne olsun dürüp dürüp yeriz etleri artıkAaaa mantikli canim teşekkürler bu hafta bu tariflerleyim degisiklik yapicam çünkü
Mükemmel ötesiyim kahvaltı hazırlayacağım şimdiHosbuldum canim nasilsin
Maşallah sanaMükemmel ötesiyim kahvaltı hazırlayacağım şimdi
Iyiyim çok şükür canim simdi oglana tost bastim cay demledim yiyor okula kız uyuyor zatenSen nasılsın tatlım
Daim olsun tatlımIyiyim çok şükür canim simdi oglana tost bastim cay demledim yiyor okula kız uyuyor zaten
Amin canimDaim olsun tatlım
Oh misss
Ben bugün üşeniyorum kahvaltıya
Direniyorum
Guzel tarif,deneyecegimGÜNÜN TARİFİ
2 YEMEK KAŞIĞI YULAF UNU
2 TATLI KAŞIĞI YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU
YAPILIŞI
Yumuşak bir hamur yoğurup(yulaf unu az gelirse azar azar ekleyebilirsiniz)strece sarıp yarım saat dinlendiriyorsunuz.Geç saatte yapacaksanız buzdolabında bekletebilirsiniz. Daha sonra dinlenen hamuru 2 parçaya ayırıyoruz.Üzerine un serperek açıyoruz. Önceden ısınmış tavada arkalı önlü pişiriyoruz.
Afiyet olsun
Ben kebap hastası olduğum için insan saracak dürüp dürüp yemek istiyor. Bu tarif benim kurtarıcım.
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
C _CikiLeta
C Chikolata_gozlum
D u t
karamel Latte
Jou
K Klassklasik
M M_atruska
Ahsen555
P peritaf
sardunya1038
@Li_zigi
suspushanimcim
F Frozen01
masal3487
Teşekkür ederim tatlımGuzel tarif,deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?