- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla ınanirmisin sabah uyandığımdan beri ayaktayım şimdi uzanıp aldım telefonu sabah kızı hastaneye götürüp getirdim gelince telefon görüşmeleri 2,3 saat sürdü bu seferde temizlik yaptım acıktım kendime yemek falan yaptım sonra kafama dank etti dedim eşime de hazirlayim geldiğinde hazır olsun çok yoğun bir hayatım var
Ben 2gundur dukan yapiyorum
2yesil cayi demleyip yarim limon atiyorum ilınınca maden suyu dokup iciyorum
Su içemiyorum ya nedense bugun belki o şekilde yaparsam biraz su içmiş olurum. Aşırı şekilde baş dönmem ve mide bulantım var. Neden bilmiyorum. 5000 adımdan başka bişeyim yok bugun temizlik yaptım çünkü bir de misafirlerim var şuan
Ben Perşembe Dukan birasi yapıyorum canım
Afiyet olsun canım![]()
Kuzum misshayalet haklı.bizim kilolar yakın.ben mesela sadece çorba ile doymam yoğurt salata yiyorum akşam ne yemekte yapsam ucundan da olsa alıyorum.cünkü bunu fark ettim veriyorum kiloları o süreçte yemediklerim ne varsa kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yillardir bu kısır döngü içerisindeyimTmm canım müsait olduğum ilk al tüm gün listeyi paylaşıcamkuru üzüm yedim arada 4 dal da çıbık kıraker
![]()
Çok özledim sizi vallah
ÖylemiiiAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yok canim o oyle olmuyor iste tek ögunle kilo veremiyosun bazen 2ogunle bile kilo veremiyosun kilon nekadarsa menun okadar dengeli olmak zorunda bizim kilolarda birisi ac kalarak kilo veremez dedi doktor banada sadece yağ topluyoruz
Sabah ara ogle ara aksam yada
Sabah ara ara ara aksam yani hep degistir menunu süreklilik vucudu yorup kilo vermeyi durduruyor
Yemektemi yemedin tatlımSu içemiyorum ya nedense bugun belki o şekilde yaparsam biraz su içmiş olurum. Aşırı şekilde baş dönmem ve mide bulantım var. Neden bilmiyorum. 5000 adımdan başka bişeyim yok bugun temizlik yaptım çünkü bir de misafirlerim var şuan
Doğrudur canım haklısın az az sık sık yemek lazım demek kiKuzum misshayalet haklı.bizim kilolar yakın.ben mesela sadece çorba ile doymam yoğurt salata yiyorum akşam ne yemekte yapsam ucundan da olsa alıyorum.cünkü bunu fark ettim veriyorum kiloları o süreçte yemediklerim ne varsa kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yillardir bu kısır döngü içerisindeyim![]()
Bende seniÇok özledim sizi vallah![]()
Yaaa cocuklar iyi olsundaAbla ınanirmisin sabah uyandığımdan beri ayaktayım şimdi uzanıp aldım telefonu sabah kızı hastaneye götürüp getirdim gelince telefon görüşmeleri 2,3 saat sürdü bu seferde temizlik yaptım acıktım kendime yemek falan yaptım sonra kafama dank etti dedim eşime de hazirlayim geldiğinde hazır olsun çok yoğun bir hayatım var![]()
Maşallah kaptanımıza bende istiyorum bu enerjiden100mekik
100squat
100ipli ipatlama
1dk plank
30dk cardio
8bin adım (10bin yapcaktim ama dinlenmem lazım)
Yarin persembe spor yapmam
M MissHayaLet
Geçmiş olsun tatlımAbla ınanirmisin sabah uyandığımdan beri ayaktayım şimdi uzanıp aldım telefonu sabah kızı hastaneye götürüp getirdim gelince telefon görüşmeleri 2,3 saat sürdü bu seferde temizlik yaptım acıktım kendime yemek falan yaptım sonra kafama dank etti dedim eşime de hazirlayim geldiğinde hazır olsun çok yoğun bir hayatım var![]()
Aksamdan surahiye 1cubuk tarcin,1elma,karanfil at icine sabah icmeye basla su icemezsen kilo veremezsinSu içemiyorum ya nedense bugun belki o şekilde yaparsam biraz su içmiş olurum. Aşırı şekilde baş dönmem ve mide bulantım var. Neden bilmiyorum. 5000 adımdan başka bişeyim yok bugun temizlik yaptım çünkü bir de misafirlerim var şuan
Sagol canimAfiyet olsun kaptanım![]()
Yerim gözüktü demiBende seni![]()
Aynen ablaYaaa cocuklar iyi olsunda
Merak ettikte