Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
23 subat
Sabah
1dilim ekmek,2dilim peynir,2yumurta,2zeytin,az tahin

Turk kahvesi,2bitter
Sütlü yesilçay,1muz,2ceviz,1caykasigi fistik ezmesi

Aksam
1kase mercimek ç.,1kase yogurt,1bucuk dolma

750ml dukan
2litre su
1nescafe
M M_atruska

D u t D u t güzelimiz
Yeşil içecek yapıyor
Gelince tarif verir tatlım
Ben 2gundur dukan yapiyorum
2yesil cayi demleyip yarim limon atiyorum ilınınca maden suyu dokup iciyorum
💋💋💋💋

Ben Perşembe Dukan birasi yapıyorum canım💞

Afiyet olsun canım 💞
Su içemiyorum ya nedense bugun belki o şekilde yaparsam biraz su içmiş olurum. Aşırı şekilde baş dönmem ve mide bulantım var. Neden bilmiyorum. 5000 adımdan başka bişeyim yok bugun temizlik yaptım çünkü bir de misafirlerim var şuan

Tmm canım müsait olduğum ilk al tüm gün listeyi paylaşıcam 💜 kuru üzüm yedim arada 4 dal da çıbık kıraker😂
Kuzum misshayalet haklı.bizim kilolar yakın.ben mesela sadece çorba ile doymam yoğurt salata yiyorum akşam ne yemekte yapsam ucundan da olsa alıyorum.cünkü bunu fark ettim veriyorum kiloları o süreçte yemediklerim ne varsa kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yillardir bu kısır döngü içerisindeyim 🤦🤦🤦🤫

Afiyet olsun canım 🤗

Afiyet olsun canım 🤗

Yok canim o oyle olmuyor iste tek ögunle kilo veremiyosun bazen 2ogunle bile kilo veremiyosun kilon nekadarsa menun okadar dengeli olmak zorunda bizim kilolarda birisi ac kalarak kilo veremez dedi doktor banada sadece yağ topluyoruz😌
Sabah ara ogle ara aksam yada
Sabah ara ara ara aksam yani hep degistir menunu süreklilik vucudu yorup kilo vermeyi durduruyor
Öylemiii 🙈 tamam canım çok teşekkürler.
Ücretsiz danışmanlık hizmeti 😂

23 subat
Sabah

Turk kahvesi,2bitter

Aksam

750ml dukan
2litre su
1nescafe
M M_atruska
Afiyet olsun kaptanım 😍❤️

Su içemiyorum ya nedense bugun belki o şekilde yaparsam biraz su içmiş olurum. Aşırı şekilde baş dönmem ve mide bulantım var. Neden bilmiyorum. 5000 adımdan başka bişeyim yok bugun temizlik yaptım çünkü bir de misafirlerim var şuan
Yemektemi yemedin tatlım

Kuzum misshayalet haklı.bizim kilolar yakın.ben mesela sadece çorba ile doymam yoğurt salata yiyorum akşam ne yemekte yapsam ucundan da olsa alıyorum.cünkü bunu fark ettim veriyorum kiloları o süreçte yemediklerim ne varsa kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.yillardir bu kısır döngü içerisindeyim 🤦🤦🤦🤫
Doğrudur canım haklısın az az sık sık yemek lazım demek ki

Abla ınanirmisin sabah uyandığımdan beri ayaktayım şimdi uzanıp aldım telefonu sabah kızı hastaneye götürüp getirdim gelince telefon görüşmeleri 2,3 saat sürdü bu seferde temizlik yaptım acıktım kendime yemek falan yaptım sonra kafama dank etti dedim eşime de hazirlayim geldiğinde hazır olsun çok yoğun bir hayatım var 😅
Yaaa cocuklar iyi olsunda🤗
Merak ettikte

Abla ınanirmisin sabah uyandığımdan beri ayaktayım şimdi uzanıp aldım telefonu sabah kızı hastaneye götürüp getirdim gelince telefon görüşmeleri 2,3 saat sürdü bu seferde temizlik yaptım acıktım kendime yemek falan yaptım sonra kafama dank etti dedim eşime de hazirlayim geldiğinde hazır olsun çok yoğun bir hayatım var 😅
Geçmiş olsun tatlım
Aşımı oldu

Aksamdan surahiye 1cubuk tarcin,1elma,karanfil at icine sabah icmeye basla su icemezsen kilo veremezsin🥰
Afiyet olsun kaptanım 😍❤️
Sagol canim 🤩

23 subat
Sabah

Turk kahvesi,2bitter

Aksam

750ml dukan
2litre su
1nescafe