- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.961
3 kaşık makarna 1 dilim ekmeğe eşdeğer varsayarsak corbada un yoksa yiyebilirsin kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun kuzu mükemmel
Sen bilirsinmakarnaya yenik düştüm domatesli yememin bi sakıncası var mı küçük bir porsiyon. Zaten gırtlağıma kadar suyla dolu fazlası gitmez
![]()
Çorba küçük kase makarna olabilir canım yanına salata yoğurt ekle.Yoksam sadece çorba mı içim![]()
Yemedim dahaamanin sosta çabası olmuş yanında ne yedin Acaba
başka birşey varmı olsun kuzu afiyet olsun
![]()
Çorba da mı içimÇorba küçük kase makarna olabilir canım yanına salata yoğurt ekle.
İç kuzu senin kiloya baktım da icebilirsin.Çorba da mı içimayyy fazla gibi geliyo
Hepten kısma karnın acıkır bu sefer yemeğe saldirirsin.Çorba da mı içimayyy fazla gibi geliyo
Hee tamam bebejİç kuzu senin kiloya baktım da icebilirsin.
Acıktıkça su içiyomHepten kısma karnın acıkır bu sefer yemeğe saldirirsin.
Bence öyle yap sorun yok canım çok kısma yemeği kilo vermek zorlaşıyor sonra.Hee tamam bebej
Afiyet olsun canım
Öyle mi bende ne kadar az yersem o kadar çabuk gider diye kısıyom herşeyiBence öyle yap sorun yok canım çok kısma yemeği kilo vermek zorlaşıyor sonra.
Ne kadar az o kadar kilo veremezsin canım ben senin ara öğünunu görmedim bir kahve vardı kahve yani ceviz fındık bunları çiğ tuketebilirsin.Öyle mi bende ne kadar az yersem o kadar çabuk gider diye kısıyom herşeyi
Tmm canım müsait olduğum ilk al tüm gün listeyi paylaşıcamNe kadar az o kadar kilo veremezsin canım ben senin ara öğünunu görmedim bir kahve vardı kahve yani ceviz fındık bunları çiğ tuketebilirsin.
Afiyet olsun canımOn saniye farkla otobusu kacirdim iyi mineyse beklerken menumu yazayim
Sabah 10.30
İki tereyaginda yumurta
10 zeytin
Yarim dilim peynir
İkidilim ekmek
Ara bir avuc fistik
Aksam 17.30
Bir tabak salata (icinde bir bardak nohut vardi)
Bir kase bal kabagi(buharda pisirip ustune bir cay kasigi bal ekledim)
Aksam da sekiz gibi bir elma ve 10 cig badem yerim
2 litre su dokuz bin adim.
Afiyet olsun canım
Yok canim o oyle olmuyor iste tek ögunle kilo veremiyosun bazen 2ogunle bile kilo veremiyosun kilon nekadarsa menun okadar dengeli olmak zorunda bizim kilolarda birisi ac kalarak kilo veremez dedi doktor banada sadece yağ topluyoruzÖyle mi bende ne kadar az yersem o kadar çabuk gider diye kısıyom herşeyi