Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bilirsin makarnaya yenik düştüm domatesli yememin bi sakıncası var mı küçük bir porsiyon. Zaten gırtlağıma kadar suyla dolu fazlası gitmez
amanin sosta çabası olmuş yanında ne yedin Acaba başka birşey varmı olsun kuzu afiyet olsun

Öyle mi bende ne kadar az yersem o kadar çabuk gider diye kısıyom herşeyi
Ne kadar az o kadar kilo veremezsin canım ben senin ara öğünunu görmedim bir kahve vardı kahve yani ceviz fındık bunları çiğ tuketebilirsin.

Ne kadar az o kadar kilo veremezsin canım ben senin ara öğünunu görmedim bir kahve vardı kahve yani ceviz fındık bunları çiğ tuketebilirsin.
Tmm canım müsait olduğum ilk al tüm gün listeyi paylaşıcam kuru üzüm yedim arada 4 dal da çıbık kıraker

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Öyle mi bende ne kadar az yersem o kadar çabuk gider diye kısıyom herşeyi
Yok canim o oyle olmuyor iste tek ögunle kilo veremiyosun bazen 2ogunle bile kilo veremiyosun kilon nekadarsa menun okadar dengeli olmak zorunda bizim kilolarda birisi ac kalarak kilo veremez dedi doktor banada sadece yağ topluyoruz
Sabah ara ogle ara aksam yada
Sabah ara ara ara aksam yani hep degistir menunu süreklilik vucudu yorup kilo vermeyi durduruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…