- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #7.621
Aynen en pratik haşlama salata bende tavuğun içine nohut hasliyorum şimdiCorba yap canim,salata yogurt ekmek yada yumurta hasla salatasini yap peynir zeytin yesillikle
Yada mercimek hasla bulgur hasla salata yap ayranla
Sen yine dahiliye için randevu al bence.Sanki iyi gibi ama hâlaa şiş
Ama bende bisey oldugu kesin
Bende esmer bulgur deneyim bakayımBen cuma gecince esmer bulguru haslicam atcam dolaba,yesil mercimek ve nohutuda salata icin hazir etcem
Gene troitler hortladi bide biliyosun wc sorunum var enson pazartesi ciktim bugun carsambaSen yine dahiliye için randevu al bence.
VarSalata malzemen var mı
Bende öyle düşünüyorum vallaCorba yap canim,salata yogurt ekmek yada yumurta hasla salatasini yap peynir zeytin yesillikle
Yada mercimek hasla bulgur hasla salata yap ayranla
Yaaa pilavini yapmak yerine salata daha mantikli geldi banaBende esmer bulgur deneyim bakayım
Valla herzaman hersey olmayabiliyorVar
Bende öyle düşünüyorum valla
Makarna istediValla herzaman hersey olmayabiliyor
Kiz uzatayim yeni aldim 6 paketMakarna istedigidip alayım da gelim
40 gün 40 öğün yese usanmazKiz uzatayim yeni aldim 6 paket
Savas cikcakmisya benim koca aldi
Canım yeşil mercimekli salata ya da nohut bulgur gibi yap ben genelde öyle yapıyorum aralarda güzel oluyor. Yeşil mercimek haşlayıp yoğurtlu dereotlu havuç rendeli falan da güzel oluyor.Var
Bende öyle düşünüyorum valla
Bende öyle yapıyorum mısırım bitti Pazar günü çıkarsam hem onu hem avokado alayımYaaa pilavini yapmak yerine salata daha mantikli geldi bana
Az misir,kornisan,kozbiber güzel olur
Dedim de istemdi adamCanım yeşil mercimekli salata ya da nohut bulgur gibi yap ben genelde öyle yapıyorum aralarda güzel oluyor. Yeşil mercimek haşlayıp yoğurtlu dereotlu havuç rendeli falan da güzel oluyor.
Ana benimki de et kaldır konudur önüne et koy neden demez40 gün 40 öğün yese usanmazkızları da kendine benzetti yakın olsak çalardım kapını
Adamı da mı diyete soktunDedim de istemdi adam
Kendine yap canimDedim de istemdi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?