- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.601
Bende kızları babanneye gönderdim şimdi oturcam inşallahBen daha öglende yemedim bisey
Anca yemekleri koydum kizla ugrasiyorum spor yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kızları babanneye gönderdim şimdi oturcam inşallahBen daha öglende yemedim bisey
Anca yemekleri koydum kizla ugrasiyorum spor yok
Bende Brüksel haşlamıştım dün onu yogurtlucam akşama da tavuklu salataBen öğlene akşamdan kalan lahana yemeğini.yedim bi tabak bi kase yoğurtla
Senin o şansin var canimBende kızları babanneye gönderdim şimdi oturcam inşallah
Ben akşama napacam bilmiyom dahaBende Brüksel haşlamıştım dün onu yogurtlucam akşama da tavuklu salata
Ben öğlene akşamdan kalan lahana yemeğini.yedim bi tabak bi kase yoğurtla
Guzel menuler kizlarBende Brüksel haşlamıştım dün onu yogurtlucam akşama da tavuklu salata
Ay sorma bizim damat gelmiş yenge kızları gondersene diye aradı valla babaanne olmasa yandık Allah başımızdan eksik etmesin inşallahSenin o şansin var canim
Evde ne var sayBen akşama napacam bilmiyom daha
Amin canim hepsi iyi seninkinlerdenAy sorma bizim damat gelmiş yenge kızları gondersene diye aradı valla babaanne olmasa yandık Allah başımızdan eksik etmesin inşallah
40 squat 95 mekikM MissHayaLet bugun kac mekik kac squat vardi
Amin canim hepsi iyi seninkinlerden
Hee iyi yaw kolaymis40 squat 95 mekik
Aynen squat zorluyor bugün de yağış var ya akşam bacaklarim nasıl ağrıyorduHee iyi yaw kolaymis
Sadece lahana varEvde ne var say
Benimde agridi yaa hacemat yaptirdim hâlaa neden agriyor meger yagmurdanmisAynen squat zorluyor bugün de yağış var ya akşam bacaklarim nasıl ağrıyordu
Salata malzemen var mıSadece lahana var
Corba yap canim,salata yogurt ekmek yada yumurta hasla salatasini yap peynir zeytin yesillikleSadece lahana var
Var mı gelişme iyi geldi mi bariBenimde agridi yaa hacemat yaptirdim hâlaa neden agriyor meger yagmurdanmis
Sanki iyi gibi ama hâlaa şişVar mı gelişme iyi geldi mi bari