- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.661
Ne süslenmesi , kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf. Gidince ilac alip yatacagim.suspushanimcim suslenmeye gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne süslenmesi , kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf. Gidince ilac alip yatacagim.suspushanimcim suslenmeye gitti
Geçmiş olsun canımNe süslenmesi , kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf. Gidince ilac alip yatacagim.
Geçmiş olsun tatlımNe süslenmesi , kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf. Gidince ilac alip yatacagim.
Yaaa sakasina yazmistim canim gecmis olsunNe süslenmesi , kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf. Gidince ilac alip yatacagim.
AynenSeninki yiyip yiyip kilo almayandan demek ki
Kiz sabah burdaydim surekli bura takilirsam herseyden vazgecmem lazim
Aman dunyanin isini yaptim bak bendeKiz sabah burdaydim surekli bura takilirsam herseyden vazgecmem lazim
ÇıktımCiktinmi dışarı
Bu hayatta bir yalanı bir de yılanları sevmemUzun uzun yilanlar
Afiyet olsun canımTarçınlı kahvem Eki Görüntüle 3012192
Kim ben mi aaa aa ne zaman gece gelmişim@Li_zigi sen nerdesin aksam uyuyunca ben gelirsiniz
Aaa nere uçtu@HuZuNMeLeGi uctu gitti
Geçmiş olsun canımNe süslenmesi , kizi okuldan aliyorum yeni, gribim basim bogazim bir tuhaf. Gidince ilac alip yatacagim.
Bizde nefes alsak kilo alıyoruz
Ben bayılırım özellikle çok seviyorum seni canım tatlım diyip tepik atan 2 ayaklı olanlarıÇıktım
Bu hayatta bir yalanı bir de yılanları sevmem
Afiyet olsun canım
Kim ben mi aaa aa ne zaman gece gelmişim
Aaa nere uçtu
Geçmiş olsun canım
Ne gibiCanım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Öğrenince haber et belki eşlik ederizCanım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Ben bayılırım özellikle çok seviyorum seni canım tatlım diyip tepik atan 2 ayaklı olanları
Bebe uyuyor kızlar aşağıda yemek Ocakta ben buradaKiz sabah burdaydim surekli bura takilirsam herseyden vazgecmem lazim
Oda iyiymişŞimdi hem yürüyüş yapıp hem size laf yetistireyim
Napayım arada bakarım artıkOda iyiymiş
Ayyy sus sus evlerden uzakBen bayılırım özellikle çok seviyorum seni canım tatlım diyip tepik atan 2 ayaklı olanları
Market market gezdin dimiÇıktım
Bu hayatta bir yalanı bir de yılanları sevmem
Afiyet olsun canım
Kim ben mi aaa aa ne zaman gece gelmişim
Aaa nere uçtu
Geçmiş olsun canım