• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
22 Şubat menü,
CM_20220222202222714.jpg

Akşam bir kase düğün çorbası çeyrek dilim ekmek 6 kaşık pırasa yemeği 6 kaşık kereviz 3 kaşık yoğurt.
Screenshot_2022-02-22-20-20-47-06_efaee9233a816a5de5fd5a4cb49356f4.jpg
dunku adımlarım E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum

Afiyet şifa olsun kızlar 😍🤔

Kesin nazar var biz de kesin bak görüyonuz demi enerjimiz ultra ultra ya göze geliyor kuzularımız :nazar::nazar::nazar::nazar::KK42::KK42::KK42::mad::mad::mad::mad:
Teşekkür ederim canım 🤗
Afiyet olsun kızlar 💋

😐😐😐İnşallah bir an önce geçsin gitsin inşallah kuzum 🤲🏻🤲🏻

🥺🥺🥺🥺

🥺🥺🥺🥺😘😘😘😘İyi geceler güzelim🥰

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bu nazar duası tam dış güçlere göre olmuş happy dedi ya 😂😂😂😂
Teşekkür ederim kuzum 🤩
22 Şubat menü,Eki Görüntüle 3011711
Akşam bir kase düğün çorbası çeyrek dilim ekmek 6 kaşık pırasa yemeği 6 kaşık kereviz 3 kaşık yoğurt.
Eki Görüntüle 3011712 dunku adımlarım E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Afiyet olsun canım 😘

Pastadan 2 3 çatal aldım. Kocamda sağolsun gazoz çikolata almış gelmiş 😒😒
Kızların yarım bıraktığı pastaları kocama kakaladım :KK70::KK70: normalde çöpe gitmesin diye ben yerdim:KK22:
Bir iki yudum da gazozdan içtim 🤧 bi tarafım şişmesin diye 🤓onu da yarım bıraktılar. Ama içmedim döktüm. 170 mt evde kendi survivor umu yaşıyom resmen :KK61::KK61:
Eeeeeyyy evren eeeyyy retrolaaar. Diyetteyim diyom yeter gelme üstüme . Daha çok abur cubur sokma gözüme mutfağıma :mad::mad:

Pastadan 2 3 çatal aldım. Kocamda sağolsun gazoz çikolata almış gelmiş 😒😒
Kızların yarım bıraktığı pastaları kocama kakaladım :KK70::KK70: normalde çöpe gitmesin diye ben yerdim:KK22:
Bir iki yudum da gazozdan içtim 🤧 bi tarafım şişmesin diye 🤓onu da yarım bıraktılar. Ama içmedim döktüm. 170 mt evde kendi survivor umu yaşıyom resmen :KK61::KK61:
Eeeeeyyy evren eeeyyy retrolaaar. Diyetteyim diyom yeter gelme üstüme . Daha çok abur cubur sokma gözüme mutfağıma :mad::mad:
Aglama bence hersey cok guzel olucak🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back