- 25 Ağustos 2019
- 61.132
- 114.124
- 698
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.921
Hahahaahha canımm benimm yaa biz kadnllarımız tek derdimiz kilo zatenKorseler işe yariyormus ama kuzu
Sen hayirlisiyla doğur
Reklamada girse banlansamda atacam ben sana
Balım benim dediğim biri sezaryen olursa diye bulduğum korseHahahaahha canımm benimm yaa biz kadnllarımız tek derdimiz kilo zaten
Benim evde var bitane korseçok eskiden almıştım pek kullanamadım
Kaydet gerçekten not et yani kafan rahat oluyor bende öyle ediyordum hep ne konuşulduysa ne lazımsa hemen not ediyordum yoksa unuturum hep kafam rahatt hiçbirşey etmedim notBalım benim dediğim biri sezaryen olursa diye bulduğum korse
Digeride normal doğum için
Dogurdumda alması kaldiydi
Ben şimdiden kaydediyorum hepsini
Valla öyle biliyorum kuzumCiddenmi ama halka hizmet ediyoruz
Abla kalbinde üfurum var diyorlar o yüzden biraz sorun ediyorum yoksa şükür iyiSagol kuzum
Çok gecmis olsun bebegine yaa dikkat et
Tünaydin canim
Cok konusma bos konuşma diyor
Kız ne bu mavi aşkıMavi olsam varya
Bulutlara uçururum sizi
Gökyüzünde gezeriz
Afiyet olsun canımBende diyetteyiimmmmmm
1 dilim tambuğday ekmeği
1 dilim tuzlu peynir ve küçük küp gibi kaşar
2 çeri domates
1 küçük salata
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurtaaaaağğ
Ve sütt
Sağoll canımmAfiyet olsun canım
Vücut nemlendiricilerKaydet gerçekten not et yani kafan rahat oluyor bende öyle ediyordum hep ne konuşulduysa ne lazımsa hemen not ediyordum yoksa unuturum hep kafam rahatt hiçbirşey etmedim not
Hahahah bazıları lazım bile olmuyomuş yaVücut nemlendiriciler
Yağlar
Gebelikte kullanılabilen güneş kremleri
Ohho bir sürü
Birde Bebis doğsunHahahah bazıları lazım bile olmuyomuş ya
Hahaha yerim seni yaa allah sanada tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin canım benimmBirde Bebis doğsun
Ona güneş kremi oyuncak oy çok tatlı ya
Heee sen Günaydın demissin yavvDedim günaydın birde extra kontrol tartım o paylaştım ben nabayim işler güçler hep koşuşturma neden yetişemiyorum Allah'ımbide misafirim patladı Cat kapı şimdi köfte yoguracam bu sene gene bizim köyde misafir rekoru benim olacak sanırım bana öyle diyorlar rekor üstüne rekor kiriyorum Allah misafirin yokluğunu göstermesin insallah
Dedim canım
Sorun yok canimDedim canımama çabuk kaçtım şimdide senin mesajına birsuru yazdım ama alıntıyı eklemeyi unutmuşum
Estağfurullah kaptanım ben şahsen tebrik ediyorum hepinizi okadar hakimsinizki topige ben sudan çıkmış balığa dönüyorum kim kime yazmış ne yazmış ben algılayana kadar siz başka konuya geçmiş oluyorsunuzHeee sen Günaydın demissin yavvbugun benim algılarim biraz düsük
Cok mesajda benimde bazen kafam duruyor bugunde o gunlerde beriEstağfurullah kaptanım ben şahsen tebrik ediyorum hepinizi okadar hakimsinizki topige ben sudan çıkmış balığa dönüyorum kim kime yazmış ne yazmış ben algılayana kadar siz başka konuya geçmiş oluyorsunuz
İyisin iyisin mutevaziligin lüzumu yokCok mesajda benimde bazen kafam duruyor bugunde o gunlerde beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?