• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korseler işe yariyormus ama kuzu
Sen hayirlisiyla doğur
Reklamada girse banlansamda atacam ben sana 🤣
Hahahaahha canımm benimm yaa biz kadnllarımız tek derdimiz kilo zaten😂
Benim evde var bitane korse 😂 çok eskiden almıştım pek kullanamadım

Hahahaahha canımm benimm yaa biz kadnllarımız tek derdimiz kilo zaten😂
Benim evde var bitane korse 😂 çok eskiden almıştım pek kullanamadım
Balım benim dediğim biri sezaryen olursa diye bulduğum korse
Digeride normal doğum için
Dogurdumda alması kaldiydi🤣🤣
Ben şimdiden kaydediyorum hepsini

Balım benim dediğim biri sezaryen olursa diye bulduğum korse
Digeride normal doğum için
Dogurdumda alması kaldiydi🤣🤣
Ben şimdiden kaydediyorum hepsini
Kaydet gerçekten not et yani kafan rahat oluyor bende öyle ediyordum hep ne konuşulduysa ne lazımsa hemen not ediyordum yoksa unuturum hep kafam rahatt hiçbirşey etmedim not 😂

Kaydet gerçekten not et yani kafan rahat oluyor bende öyle ediyordum hep ne konuşulduysa ne lazımsa hemen not ediyordum yoksa unuturum hep kafam rahatt hiçbirşey etmedim not 😂
Vücut nemlendiriciler
Yağlar
Gebelikte kullanılabilen güneş kremleri
Ohho bir sürü 🤣

Dedim günaydın birde extra kontrol tartım o paylaştım ben nabayim işler güçler hep koşuşturma neden yetişemiyorum Allah'ım 😭 bide misafirim patladı Cat kapı şimdi köfte yoguracam bu sene gene bizim köyde misafir rekoru benim olacak sanırım bana öyle diyorlar rekor üstüne rekor kiriyorum 😂😂 Allah misafirin yokluğunu göstermesin insallah

Dedim günaydın birde extra kontrol tartım o paylaştım ben nabayim işler güçler hep koşuşturma neden yetişemiyorum Allah'ım 😭 bide misafirim patladı Cat kapı şimdi köfte yoguracam bu sene gene bizim köyde misafir rekoru benim olacak sanırım bana öyle diyorlar rekor üstüne rekor kiriyorum 😂😂 Allah misafirin yokluğunu göstermesin insallah
Heee sen Günaydın demissin yavv:KK70::KK70::KK70:bugun benim algılarim biraz düsük

Ahaaa ben:KK59:
Screenshot_20220222-121731_Instagram.jpg

Heee sen Günaydın demissin yavv:KK70::KK70::KK70:bugun benim algılarim biraz düsük
Estağfurullah kaptanım ben şahsen tebrik ediyorum hepinizi okadar hakimsinizki topige ben sudan çıkmış balığa dönüyorum kim kime yazmış ne yazmış ben algılayana kadar siz başka konuya geçmiş oluyorsunuz😂😂

Estağfurullah kaptanım ben şahsen tebrik ediyorum hepinizi okadar hakimsinizki topige ben sudan çıkmış balığa dönüyorum kim kime yazmış ne yazmış ben algılayana kadar siz başka konuya geçmiş oluyorsunuz😂😂
Cok mesajda benimde bazen kafam duruyor bugunde o gunlerde beri😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back