• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cennet hurmasida güzel oluyor kefirle
Şimdi kuzu hamilelikte diyetisyenemi gidiyorsun
Yoksa Jinekologunmu yeme dedi
Yada Şeker hastalığı için gittiğin doktormu
Yok kuzum hiçbirine gitmiyorum benim kadındoğum doktorum dedi tathlil yaptı şekerli şeyler tüketme dedi sadece hamur ve tatlı yasak dedi öyle dikkat ediyorum hamilelikte glukozuma baktılarki sınırda olduğunu söyledi doktor

Sistem bile bana karşı
Hediyeside ne onu bile anlamadım 🤣
Canim mesaj sayina göre
Yeni üye
Aktif üye
Guru
Nirvana
Yazıyor profilinde seviye atladikca oluyor benim misal mesaj sayim cok yuksek 2senedir cok aktiftim takimlarda ve yemek bolumunde

Ah kuzum hep benim gibi olmuş seninde sen menü dışına çıkma ben de öyleydim zor olacak ama doğum sonrası yersin artık🥺🥺🥺
Çok zoorr çokk ve bu çevrem anlamıyo yok senin gibi hamileler hep yiyo sen nasıl yemiyosun diyolar apayrı moralimi bozuyolarr benimm zaten oyüzden evimdeyim hiçbiryere gitmek istemiyorum anneme bile

Yok kuzum hiçbirine gitmiyorum benim kadındoğum doktorum dedi tathlil yaptı şekerli şeyler tüketme dedi sadece hamur ve tatlı yasak dedi öyle dikkat ediyorum hamilelikte glukozuma baktılarki sınırda olduğunu söyledi doktor
Kinoa karabugday yiyebilirsin aslinda tuketebiliyorsan
Yararlı karbonhidrat

Çok zoorr çokk ve bu çevrem anlamıyo yok senin gibi hamileler hep yiyo sen nasıl yemiyosun diyolar apayrı moralimi bozuyolarr benimm zaten oyüzden evimdeyim hiçbiryere gitmek istemiyorum anneme bile
Aaa oda neymis yemiyosan saglik sorunun var demektir,bebegini ve kendini dusunuyosun demektir bakma sen onlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back