Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende diyetteyiimmmmmm

1 dilim tambuğday ekmeği
1 dilim tuzlu peynir ve küçük küp gibi kaşar
2 çeri domates
1 küçük salata
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurtaaaaağğ
Ve sütt

Bende diyetteyiimmmmmm

1 dilim tambuğday ekmeği
2 çeri domates
1 küçük salata
5 siyah zeytin
Ve sütt
Afiyet olsun canım

İlk Ara Öğün
Birlikte olsun güzel insanlar
Afiyet olsun canım
Kalp atasin var herkese bugun

Tünaydın kızlar
Tunaydin canim
Çok zoorr çokk ve bu çevrem anlamıyo yok senin gibi hamileler hep yiyo sen nasıl yemiyosun diyolar apayrı moralimi bozuyolarr benimm zaten oyüzden evimdeyim hiçbiryere gitmek istemiyorum anneme bile
Evet canım gercekten çok zor sen millete bakma yemiyorsan sağlığın ve bebeğin sağlığı için yemiyorsun
M MissHayaLet napalim bu hafta şu eslesme konusunda kizlarda fikir versin grupmu yapsak
Olur canım kızlar fikir versin benim için sorun yok uyarız

Bende diyetteyiimmmmmm

1 dilim tambuğday ekmeği
2 çeri domates
1 küçük salata
5 siyah zeytin
Ve sütt
Afiyet olsun tatlım

Aaa oda neymis yemiyosan saglik sorunun var demektir,bebegini ve kendini dusunuyosun demektir bakma sen onlara
Aynennn yok dogurunca verirsin diyolar onu bende biliyorum yaniii şekerim sınırda diyorum mecburum diyorum başka birşey diyo canımı çok sıktı amnem falan yengem teyzem bise demez onlar aksine sağliklı beslen diyo diyenlerde dışardan geçen burda annemin kuzeni var oraya gittim çağırdı illede gell nese ben surahin varmı su içmem gerek kendini bukadsr şartlandırma diyo bana tövbeee abii su içicem en sağlıklısı yanii

Ba dogurursan verirsin diyenlere sakın inanma hep ruh emiciler
Emzirmedede zorluyorlar ye ye diye
Sonra gitmiyormus
Sen bildiğini yap tatlım
Su içsen süt olurmus zaten

Aynenn öylee buyüzden gitmiyorum

Ne yersek yiyelim hamileyken bebege bir faydasi yok sadece ona yarayan seyler yedigimizde ona faydasi var misal baklava yedik ne oldu sana yaradi yağ oldu sana sekerin yükseldi dime,ama sen faydali seyler yediginde hem sana hem bebege katkisi oluyor gerisi bize kilo olarak dönüyor,kendimden biliyorum cok kotu hamileleik gecirdim ben 8 ay boyunca hem calistim hem hastalandim hemde herkes biseyler aliyordu isyerinde bana oyuzden yedim

Oyyy canımm benimm ya zaten herkes konuşmak için konuşuyolarr seni düşunüyorum diyo beni düşünmen böylemii yanii ayy bilmiyorum vallahii canımı sıktılarr benim kiloma taktılar alirım almam yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…