- 25 Ağustos 2019
- 61.133
- 114.125
- 698
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.901
Bende diyetteyiimmmmmmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hayret
Ben Azerbaycanın deli köyünden
Yok tartılmadımki bugün. Ama göbüşüm küçülüyor
Yaaa geçmiş olsun. Daha yeni iyileşmemişmiydiler. Üst üste kötü oluyor sonraya. Rabbim şifa versin. Sanada sabr versin
Deliyim gözü kara deliyimne bileyim bazılarını alıntılıyorum bazılarına tek tek cevap veriyorum
3 de yetmez 5 tane 5 te yetmez kaç taneydiyaaunutdum şarkıyı aman ondan işte
Çok şükür sevindim canımya
Ama ama biz diyetdeyiz
Ana kız donsuzmu kalmış
Yok reglim yok birşey
Alıntılara karışmış . bende sana atam bi kalp
Afiyet olsun
Tamam yükleriz
Şifa olsun kuzum hem sana hem BebiseBende diyetteyiimmmmmm
1 dilim tambuğday ekmeği
1 dilim tuzlu peynir ve küçük küp gibi kaşar
2 çeri domates
1 küçük salata
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurtaaaaağğ
Ve sütt
Hoşbuldum kuzum bugün de maşallah bomba gibisin o yüzden nasılsın demiyorum
Afiyet olsun canımBende diyetteyiimmmmmm
1 dilim tambuğday ekmeği
2 çeri domates
1 küçük salata
5 siyah zeytin
Ve sütt
Mavi olsam varyaHoşbuldum kuzum bugün de maşallah bomba gibisin o yüzden nasılsın demiyorum
Afiyet olsun canımİlk Ara Öğün
Birlikte olsun güzel insanlar
Kalp atasin var herkese bugun
Tunaydin canimTünaydın kızlar
Evet canım gercekten çok zor sen millete bakma yemiyorsan sağlığın ve bebeğin sağlığı için yemiyorsunÇok zoorr çokk ve bu çevrem anlamıyo yok senin gibi hamileler hep yiyo sen nasıl yemiyosun diyolar apayrı moralimi bozuyolarr benimm zaten oyüzden evimdeyim hiçbiryere gitmek istemiyorum anneme bile
Olur canım kızlar fikir versin benim için sorun yok uyarızM MissHayaLet napalim bu hafta şu eslesme konusunda kizlarda fikir versin grupmu yapsak
Afiyet olsun tatlımBende diyetteyiimmmmmm
1 dilim tambuğday ekmeği
2 çeri domates
1 küçük salata
5 siyah zeytin
Ve sütt
Aynennn yok dogurunca verirsin diyolar onu bende biliyorum yaniii şekerim sınırda diyorum mecburum diyorum başka birşey diyo canımı çok sıktı amnem falan yengem teyzem bise demez onlar aksine sağliklı beslen diyo diyenlerde dışardan geçen burda annemin kuzeni var oraya gittim çağırdı illede gell nese ben surahin varmı su içmem gerek kendini bukadsr şartlandırma diyo bana tövbeee abii su içicem en sağlıklısı yaniiAaa oda neymis yemiyosan saglik sorunun var demektir,bebegini ve kendini dusunuyosun demektir bakma sen onlara
Ooyyy happpyiiimm sağolllŞifa olsun kuzum hem sana hem Bebise
Sağoll canım beniimmAfiyet olsun tatlım
Ba dogurursan verirsin diyenlere sakın inanma hep ruh emicilerAynennn yok dogurunca verirsin diyolar onu bende biliyorum yaniii şekerim sınırda diyorum mecburum diyorum başka birşey diyo canımı çok sıktı amnem falan yengem teyzem bise demez onlar aksine sağliklı beslen diyo diyenlerde dışardan geçen burda annemin kuzeni var oraya gittim çağırdı illede gell nese ben surahin varmı su içmem gerek kendini bukadsr şartlandırma diyo bana tövbeee abii su içicem en sağlıklısı yanii
Aynenn öylee buyüzden gitmiyorumAfiyet olsun canım
Tunaydin canim
Evet canım gercekten çok zor sen millete bakma yemiyorsan sağlığın ve bebeğin sağlığı için yemiyorsun
Olur canım kızlar fikir versin benim için sorun yok uyarız
aynennn canımm yanii asmıyorum daha gülüp geçiyorumm artıkBa dogurursan verirsin diyenlere sakın inanma hep ruh emiciler
Emzirmedede zorluyorlar ye ye diye
Sonra gitmiyormus
Sen bildiğini yap tatlım
Su içsen süt olurmus zaten
Ne yersek yiyelim hamileyken bebege bir faydasi yok sadece ona yarayan seyler yedigimizde ona faydasi var misal baklava yedik ne oldu sana yaradi yağ oldu sana sekerin yükseldi dime,ama sen faydali seyler yediginde hem sana hem bebege katkisi oluyor gerisi bize kilo olarak dönüyor,kendimden biliyorum cok kotu hamileleik gecirdim ben 8 ay boyunca hem calistim hem hastalandim hemde herkes biseyler aliyordu isyerinde bana oyuzden yedimAynennn yok dogurunca verirsin diyolar onu bende biliyorum yaniii şekerim sınırda diyorum mecburum diyorum başka birşey diyo canımı çok sıktı amnem falan yengem teyzem bise demez onlar aksine sağliklı beslen diyo diyenlerde dışardan geçen burda annemin kuzeni var oraya gittim çağırdı illede gell nese ben surahin varmı su içmem gerek kendini bukadsr şartlandırma diyo bana tövbeee abii su içicem en sağlıklısı yanii
Sağoll canımmAfiyet olsun canım
Korseler işe yariyormus ama kuzuaynennn canımm yanii asmıyorum daha gülüp geçiyorumm artık
Oyyy canımm benimm ya zaten herkes konuşmak için konuşuyolarr seni düşunüyorum diyo beni düşünmen böylemii yanii ayy bilmiyorum vallahii canımı sıktılarr benim kiloma taktılar alirım almam yaniNe yersek yiyelim hamileyken bebege bir faydasi yok sadece ona yarayan seyler yedigimizde ona faydasi var misal baklava yedik ne oldu sana yaradi yağ oldu sana sekerin yükseldi dime,ama sen faydali seyler yediginde hem sana hem bebege katkisi oluyor gerisi bize kilo olarak dönüyor,kendimden biliyorum cok kotu hamileleik gecirdim ben 8 ay boyunca hem calistim hem hastalandim hemde herkes biseyler aliyordu isyerinde bana oyuzden yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?